Af Kristian Dam Nygaard - 12/09-17 12:32

Northside afslører de første fem navne til næste års programNorthside afslører de første fem navne til næste års program

Der er solide rocknavne parat til næste års Northside i Aarhus.

storybild

(Billede: Axel Schütt)

Er du klar til festivalsæsonen? Northside kan ikke vente og afslører allerede de første navne til næste års program.

I år havde de internationale navne som Radiohead og Frank Ocean på plakaten. I 2018 kan du blandt andet opleve følgende fem bands i Aarhus:

1. The NationalDet amerikanske indie-rockband har spillet et hav af gange i Danmark - senest på årets nye Haven Festival i København, som de var med til at arrangere - nu kommer de igen-igen. Bandet er gode venner med den danske kok og iværksætter Claus Meyer, og  bandmedlem Aaron Dessner er desuden gift med en dansk kvinde, som han bor på Frederiksberg sammen med. Det kommer derfor ikke som en stor overraskelse, at Northside kan byde The National velkommen tilbage.

2. Queens of The Stone AgeSiden det amerikanske rockband sidst spillede på Northside i 2014, har frontmand Josh Homme haft sit at kæmpe med. I 2015 spillede han med sit andet band Eagles of Death Metal i Paris, da terrorister gik til angreb og skød løs på publikum. Bandet rejste sig og spillede en ny koncert tre måneder senere, og denne sommer kunne Josh Homme så udsende et nyt album sammen med resten af Queens of The Stone Age.

3. Father John MistyAnmelderne plejer at komme i bukserne, når den amerikanske singer/songwriter spiller på dansk jord, og efter at have spillet på Orange scene på årets Roskilde Festival, er han klar til et hurtigt comeback i Aarhus i 2018.

4. DeerhunterDet amerikanske rockband spillede i 2014 på Roskilde Festivalen, men har endnu til gode at spille på Northside. Ifølge en pressemeddelse er der 'få bands, der gennem mere end et årti har udgivet så mange fremragende plader med så højt et ambitionsniveau'.

5. Cigarettes After SexDet amerikanske rockband fik tidligere i år masser af anmelderros for deres debutalbum. Northside bliver deres debut på en dansk festival.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superliga-klub vil have flere på...
bt.dk
Avicii død: Efterlader sig kæmpe formue
bt.dk
‘Bad boys’-Amalie: Sådan er Lasses og...
bt.dk
Blev kendt som 'Mini Me': Austin...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx