Af - 22/10-14 17:40

Nyt dansk boyband: 'Popstars'-fyre satser hele butikkenNyt dansk boyband: 'Popstars'-fyre satser hele butikken

Tirsdag aften måtte 19-årige Kenneth Vester forlade 'Popstars'. Han er dog allerede kommet videre og danner nu duo med en anden Popstar.

storybild

Daniel Porsing (t.v.) med Kenneth Vester i midten. (Billede: SBS Discovery/PR-foto)

De stillede op som solister i Kanal 5-programmet ‘Popstars’, men efter optagelserne sluttede er Kenneth Vester og Daniel Porsing blevet til en duo.

- Vi prøvede at spille sammen efter programmet, hvor vi fandt ud af, at vores stemmer lå skide godt til hinanden, så nu giver vi den 120 procent, fortæller Kenneth Vester.

Duoen, der kalder sig ‘Daniel og Kenneth’ har spillet to jobs på Sjælland, mens der er linet fire spillejobs op i november. Derudover er de to gutter ved at indspille en single, som skal sendes rundt til pladeselskaberne.

- Vi ville begge gerne komme ud med noget, men det er svært og hårdt at gøre alene, så vi søgte begge en at dele oplevelserne med. Både de fede og de nederen, supplerer Daniel Porsing.

- Fra første gang, vi jammede, passede vi bare fuldstændigt perfekt. Den kemi, vi har på værelset, når vi skriver og jammer covers, den er kun vildere og federe, når vi kommer op på en scene. Det er så fedt, siger han.

Medina, Schaumburg og Rasted kan ikke holde på seerne
Medina, Schaumburg og Rasted kan ikke holde på seerne

Medina og co. får skarp 'Popstars'-kritik af finalister: I coacher os ikke!
Medina og co. får skarp 'Popstars'-kritik af finalister: I coacher os ikke!

Kenneth Vester droppede ud af gymnasiet inden 'Popstars', og han erkender, at det er en satset jagt, han har indledt på en musikkarriere.

- Jeg kan godt føle mig rigtig presset over det, men jeg føler mig også bedre tilpas end nogensinde før. Jeg var sindssygt skoletræt, forklarer han.

Daniel Porsing går til daglig på lærerseminariet, men også han har musikken som førsteprioritet.

- Jeg går stadig på lærerseminariet, fordi jeg er nødt til at have noget økonomisk sikkerhed. Men jeg har da haft flere fraværsdage, end jeg nogensinde har haft før, og den dag jeg kan leve af musikken, dropper jeg ud.

TV: For ondt? Medina griner af dårlig sanger
TV: For ondt? Medina griner af dårlig sanger

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Irriteret Magnussen havde ingen ord:...
bt.dk
Politiet: Mand faldt ned fra lygtepæl...
bt.dk
Løkke til kronprins Frederik: Hvor vi...
bt.dk
Astrups Lørdagsbrok: Stop det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx