Af Jens Holmberg - 20/07-17 12:34; Opdateret: 20/07-17 12:53

TV: Pattesutter deler sine bedste scoretricks: - Er det dér silikone, eller har du bare en lækker mor?TV: Pattesutter deler sine bedste scoretricks: - Er det dér silikone, eller har du bare en lækker mor?

»Ja, det er mig« og »er det dér silikone, eller har du bare en lækker mor?«. Hør rapperen Pattesutters bedste scorereplikker, når han er på klubber rundt omkring i landet

Video: Pattesutter om hans bedste scoretricks og drømmekvinden

»Ja, det er mig« og »er det dér silikone, eller har du bare en lækker mor?«. Hør rapperen Pattesutters bedste scorereplikker, når han er på klubber rundt omkring i landet

Pattesutter, 24-årige Jakob Maegaard fra Billund, er en hypet dansk rapper, der i øjeblikket turnerer landet tyndt i forskellige danske provinsbyer. Han har blandt andet også spillet på årets Roskilde Festival på Arena-scenen med Emil Stabil.

Og selvom han er kendt og selvom at rappere normalt bader i kvinder, så er det alligevel godt at have sine bedste scorereplikker klar, når man er ude og spille. Og Pattesutters absolut bedste scorereplik virker for det meste.

»Hey, jeg er Pattesutter. Det er min bedste scorereplik,« siger rapperen.

Og han har en helt bestemt type kvinde, han går efter. Nemlig en blanding af den lidt kraftige, amerikanske pornostjerne Carmella Bing og den danske reality-stjerne Linse Kessler.

»Siger det ikke sig selv, hvordan hendes krop skal se ud, hvis det er en blanding af de to?,« siger Pattesutter.

Og drømmekvinden skal være en, der er ligeglad med, hvad rapperen laver.

»Jeg skal kunne gøre lige præcis, hvad jeg vil. Hun skal sige 'hej Patte, hvad har du lavet i dag', hvor jeg vil svare 'det rager ikke dig'. Sådan en kvinde,« siger Jakob Maegaard.

Og så skal hun selvfølgelig være klar til at have sex med ham, når han vil.

Se Pattesutters scorereplikker i videoen oven over.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Verdensstjerne i nødråb for dansk...
bt.dk
Danske sygehuse slår fast: Det gode...
bt.dk
Udenrigsministeriet advarer danskere...
bt.dk
Bilist kørte over for rødt: Mor med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx