Af - 17/12-16 08:50

Jon Nørgaard: Derfor fik jeg lyst til at spille mine gamle 'Popstars'-hitsJon Nørgaard: Derfor fik jeg lyst til at spille mine gamle 'Popstars'-hits

Jon Nørgaard afslørede onsdag, at han til næste år markerer 15-års jubilæet for hans ’Popstars’-sejr med to koncerter i Aarhus og København. Det har startet en lavine af nostalgi-reaktioner fra gamle fans.

Bildstrecke im Grossformat »

- Det er gået helt amok. På 24 timer er det væltet ind med likes, kommentarer og delinger på Facebook. Det er er helt sindssygt.

Jon Nørgaard er en glad mand. Onsdag afslørede han, at han næste år vil markere sit 15-års jubilæum for sin ’Popstars’-sejr med to eksklusive koncerter i Aarhus og København, og reaktionerne på de sociale medier har været overvældende.
Han fortæller til metroxpress, hvordan han de sidste mange år har fået masser af henvendelser fra fans, som drømte om at høre de gamle sange.

- Det er typisk par i slut 20’erne-start 30’erne, som skal giftes, og som vil høre, om jeg vil komme og spille til deres bryllup, fordi de kyssede første gang til ’Right Here Next To You’. Det er ret stort at have sat bare et lillebitte fingeraftryk på deres liv.

'Popstars'-Jon gør comeback: To eksklusive koncerter
'Popstars'-Jon gør comeback: To eksklusive koncerter

Jon fik lyst til at sætte de to koncerter op, da han for cirka fire-fem måneder siden fik et fotoalbum af sin mor med billeder fra ’Popstars’-sejren og de efterfølgende koncerter.

- Der var jo flere år, hvor jeg slet ikke hørte de gamle sange, så en dag finder man den gamle cd i en rodekasse, og så mindes man. Jeg er blevet ældre, det er mit publikum også. Det kunne være sjovt bare for en enkelt aften at være teenager igen og genopleve festerne fra dengang.

Hårde rappere langer ud efter Popstars-Jon
Hårde rappere langer ud efter Popstars-Jon

Koncerterne, der bliver sat til salg i dag klokken 10.00, afholdes til november næste år. Jon har derfor god tid til at forberede sig.

- Jeg kommer til at bruge mine aftener på at øve med band, arrangere sangene og komme i form. Det kræver god kondition at spille to gange halvanden time, så jeg skal ud og løbe en masse ture.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kronprins Frederik tog røven på...
bt.dk
Anfører Kjær støttede dopingdømt...
bt.dk
DMI: Så længe fortsætter varmen
bt.dk
Rektor efter aflysning af sidste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx