Af - 14/04-16 14:15; Opdateret: 14/04-16 15:47

Christopher klar til at indtage verden: Jeg er andet end ham ved siden af MedinaChristopher klar til at indtage verden: Jeg er andet end ham ved siden af Medina

Christopher Nissen startede sin karriere som teenager, men er nu en voksen mand. Vi har snakket med ham om at træde ud af fortidens skygger.

Bildstrecke im Grossformat »

Der var engang, hvor Christopher mest var kendt for at være ham, der gik ved siden af Medina. Den tid er forbi.

Nu er den 24-årige sanger et lige så stort navn som ekskæresten, men det skete ikke over natten, fortæller han til metroxpress.

Tingene begyndte at vende, da Christopher slog op med Medina og udgav sangen ‘Told You So’.

- Der skete specielt et ryk, da dokumentaren ‘Jeg er Christopher’ kom i 2014. Den gjorde virkelig, at jeg fik lov til at vise personlighed og stå på egne ben. Jeg fik lov til at vise, hvem jeg er og ikke bare være ham, der gik ved siden af hende der. Lige pludselig var jeg ‘Christopher’, siger han.

Christopher svarer på sjove beskeder: Giv dine snavsede underbukser væk
Christopher svarer på sjove beskeder: Giv dine snavsede underbukser væk

På fredag udkommer hans tredje album, ‘CLOSER’, der også handler en del om det at gå fra sin kæreste, men også om at finde en ny igen.

- Pladen handler nærmest én til én om det, jeg har været igennem de sidste to år, fortæller Christopher.

Han er for alvor kommet videre, også selv om han ofte støder ind i sin ekskæreste, da de arbejder i samme branche.

- Medina og jeg har et godt forhold. Vi kan sagtens være i samme rum, men bruger ikke 20 minutter på at sidde og snakke om, hvordan det går. Det rører mig slet ikke, og det rører heller ikke hende, at vi er til de sammen arrangementer.¨

På sit nye album har Christopher bestemt mere, end han gjorde på sine to forrige plader. Han er vokset med opgaven og har ‘læst på lektien’, som han selv siger.

Hov: Christopher deler uheldigt penis-foto på Facebook
Hov: Christopher deler uheldigt penis-foto på Facebook

- Jeg har fundet ud af, hvornår jeg skal lytte til folk, og hvornår jeg skal lytte til mig selv. Og sætte foden i jorden, når jeg tænker: Det her, det ved jeg. Let me do my thing.

Christopher er heller ikke bleg for at indrømme, at hans helt store drøm er at slå igennem internationalt.

- Jeg ville da også lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke følte mig klar til det. Jeg er total på. Af sted! lyder det fra den selvsikre popstjerne.

Han har troen på, at ‘CLOSER’ kan være det album, der vil få verdens øjne til at rette sig mod ham.

- Jeg føler, at der ligger nogle sange på albummet, som er stærke og har international klasse. Men jeg har ikke travlt. Det er sundt, at det går støt opad.

TV: Christophers kæreste udsatte ham for den VÆRSTE aprilsnar
TV: Christophers kæreste udsatte ham for den VÆRSTE aprilsnar

Indtil videre har Kina fået et godt øje til Christopher, men han ved også, at det bliver en udfordring at slå igennem internationalt på grund af sprogbarrieren.

- Du kan jo faktisk ende med at sidde i et talkshow hos Jimmy Fallon. Det ved jeg ikke, om jeg er klar til endnu. Det kræver fandeme noget selvtillid at skulle sidde og være grineren. Det er svært at overføre, siger Christopher.

Da vi havde Christopher på besøg, fik vi ham også til at læse sjove beskeder på fra Facebook og Twitter. Det kan du se i videoen her:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx