Af - 13/03-14 19:36

Rene Dif er endelig klar med sin pigegruppeRene Dif er endelig klar med sin pigegruppe

Torsdag eftermiddag mødtes Rene Dif med sin nye pigegruppe for at skrive under på kontrakten og dermed gøre samarbejdet officielt. En enkelt pige blev sorteret fra i processen.

storybild

(Billede: Kristian Dam Nygaard)

For et par uger siden kunne Rene Dif stolt præsentere sin nye – endnu unavngivne – pigegruppe for verden. Blandt 500 ansøgere havde han valgt seks.

I dag, torsdag eftermiddag skulle samarbejdet mellem Rene Dif og pigerne gøres officielt med underskrivning af kontrakter, men siden annonceringen af de seks piger, har Rene Dif valgt en enkelt pige fra, så pigegruppen nu består af fem.

Glad Rene Dif: Sådan fandt jeg min pigegruppe
Glad Rene Dif: Sådan fandt jeg min pigegruppe

- Som jeg sagde i starten, så var jeg ikke helt sikker på, at det skulle være seks. Mit udgangspunkt var tre piger, men så fandt jeg ud af, at lige præcis dem jeg skulle bruge, var der seks af, fortæller Rene Dif, da mx.dk kiggede forbi til kontrakt-underskrivningen.

- I løbet af de sidste to uger fandt jeg ud af, at det var bedre med fem. Det er selvfølgelig aldrig rart at sige farvel til nogen, men hun tog det pænt.

Se Rene Dif afsløre sin nye pigegruppe
Se Rene Dif afsløre sin nye pigegruppe

Hvad skriver de under på i dag?

- Nu er vi et band. Nu skal vi bare finde navnet. Og så skal vi til at høre en masse musik, der skal ses på tøj, vi skal have taget bileder, vi skal på bootcamp udenfor Danmark, de skal have medietræning, de skal styles og så skal de træne. De har allerede været hos diætister. Der er meget vi skal i gang med.

Det lyder meget dyrt?

- For det første har der været nogle rigtig gode sponsorer inde over. Helt udansk har der været en masse flinke mennesker, der uden at se det færdige produkt, har kastet sig ind i projektet. Det er alt fra fotografer til tøjsponsorer til Fitnessworld. Men, selvfølgelig kommer det til at koste en masse penge. Jeg satser hele butikken, for jeg tror virkelig på de her piger.

International interesse for René Difs nye pigegruppe
International interesse for René Difs nye pigegruppe

Hvor lang tid har I bundet jer til hinanden nu?

- Der er tavshedspligt omkring kontrakten, men i og med, at jeg satser så stort på det her, så er det ikke kun for en enkelt single og så farvel. Der skal laves masser af singler og selvfølgelig også album.

Nogle af pigerne går i skole. Hvordan får I det til at fungere?

- Det virker faktisk til, at vi har ramt et ret godt tidspunkt. Nogle kan tage lidt fri og andre holde ferie. Men så er det også mest i weekendender, vi arbejder – og der knokler vi igennem.

René Dif forklarer: Derfor danner jeg en pigegruppe
René Dif forklarer: Derfor danner jeg en pigegruppe


LÆS OGSÅ: Aqua-koryfæ hitmager for Baywatch-ikon

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx