Af - 17/06-16 07:18; Opdateret: 17/06-16 09:40

Snebolden fjernet i sidste øjeblikSnebolden fjernet i sidste øjeblik

Uenigheder omkring forholdene er skyld i bruddet, lyder det fra hans manager.

storybild

(Billede: Jens Nørgaard Larsen)

Der bliver ikke nogle 'kæmpe vinger bagud' på Tinderbox i år, hvertfald ikke fra den tidligere P3-vært på programmet 'Monte Carlo', Peter Falktoft.

I sidste øjeblik har ledelsen bag Tinderbox nemlig valgt at skifte ham ud, skriver de på Facebook.

- Peter Falktoft og Felix Smith er desværre blevet forhindret i at være konferenciers på Tinderbox, i stedet har vi allieret os med Uffe Holm og Brian Lykke, der helt sikkert vil guide os alle sammen godt igennem hele festivalen, skriver Tinderbox på Facebook, hvilket har kastet en del positive kommentarer af sig.

Tinderbox, Northside og Roskilde Festival: Så 'godt' bliver vejret
Tinderbox, Northside og Roskilde Festival: Så 'godt' bliver vejret

Mange fynboer har nemlig ikke glemt, at Peter Falktoft tidligere har udtalt sig nedladende om Fyn i april et afsnit af 'Mads og Monopolet' på P4.

Her lød det blandt andet, at 'Fyn er nederen.' og - Fyn er aldrig løsningen.

- KANON!! Så slipper vi for Københavner-snobben Peter Falktoft fra Risskov..., skriver en bruger på Facebook, mens andre peger på, der må ligge uenigheder bag bruddet.

Men det afviser Line Køhlert Breinhold, der er er manager for både Peter Falktoft og Felix Smith. Ifølge hende, bunder det det i en uenighed om 'forholdene'. Hun afviser desuden, at Snebolden har lagt andre planer, der er kommet i vejen.

- Det er på grund af uenigheder omkring forholdene, at Peter og Felix har valgt at trække sig fra Tinderbox i år, og det ikke er korrekt, at de er forhindrede eller har lagt andre planer, skriver Line Køhlert Breinhold i en mail til Metroxpress.

Lad pengesedlerne blive hjemme: Festival dropper kontanter
Lad pengesedlerne blive hjemme: Festival dropper kontanter


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx