Af - 15/12-15 13:58; Opdateret: 15/12-15 14:10

Norsk teenager bruger 40.000 kroner på at møde Justin BieberNorsk teenager bruger 40.000 kroner på at møde Justin Bieber

Det kan man kalde en Belieber.

Bildstrecke im Grossformat »

18-årige Malin Sørensen kommer til at spendere 51.000 norske kroner - som svarer til cirka 40.000 danske kroner - på at møde sit helt store idol, Justin Bieber.

Teenageren har nemlig købt og fået nogle dyre billetter til sangerens koncerter i Norge og Sverige.

Det skriver det norske medie 730.no.

Model afslører: Jeg har haft en trekant med Justin Bieber
Model afslører: Jeg har haft en trekant med Justin Bieber

Udover nogle gode pladser til selve koncerterne, får hun også en rundvisning backstage, merchandise kun lavet til VIP-fans, og et personligt møde med den canadiske stjerne, hvor der bliver taget billeder.

Malin Sørensen fortæller til det norske medie, at hendes mor har givet hende og lillesøsteren Astrid på 14 år én af billetterne hver til koncerten i Stockholm.

Men da hun fandt ud af, at der var flere billetter tilbage i Norge, spurgte hun sin mor om lov til at købe flere for sine egne penge. Det sagde hendes mor ja til.

Dermed kan den unge pige se frem til hele tre møder med Justin Bieber den 23. og 24. september i Oslo, samt den 29. september i Stockholm.

Metroxpress har været i kontakt med Malin Sørensen, som fortæller, at det er vigtigt for hende at sige, at hun selv har sparet op til de to Oslo-billetter ved at arbejde hårdt.

Bieber flasher kæmpe tattoo i nakken
Bieber flasher kæmpe tattoo i nakken

- Det er det hele værd, at jeg skal arbejde i fire måneder for at tjene pengene ind igen, når det er en oplevelse, jeg har resten af livet, skriver Malin Sørensen til metroxpress.

Desuden er det heller ikke ligefrem penge, som Malins familie mangler i øjeblikket.

- De billetter, som min søster og jeg fik til Sverige, er en gave fra min mor, fordi hun har vundet 2,7 millioner (norske kroner, red.) ved at spille Lotto.

Efter artiklen kom ud i Norge, har hun fået mange grimme kommentarer på de sociale medier. Flere mener, at hun burde bruge pengene på velgørenhed i stedet.

- De har sikkert selv brugt penge på ting, som andre mener er 'unødvendige' - for eksempel en rejse syd på, lyder det fra Malin Sørensen.

Malins mor, Gro Anita, fortæller til Dagbladet.no, at hendes ægtemand synes, det er skørt, at datteren bruger så mange penge på billetterne.

- Hvad kan vi sige til det? Hun er passeret 18 år, og hun kender konsekvensen. Hun bliver næsten ruineret, men hun er god til at spare, siger moren.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber efterlyste skønhed: Nu har hun svaret tilbage

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx