Af - 10/09-13 16:14

Angora-drengene overvejer nyt Gaffa-værtsjobAngora-drengene overvejer nyt Gaffa-værtsjob

Sidste år endte Gaffa Prisen i et stort kaos. Alligevel vender det tilbage til december. Men hvem tør være vært på showet?

storybild

(Billede: FLINDT MOGENS)

Husker du GAFFA Prisen 2012? Showet hvor alt gik galt. Showet hvor scenetæppet satte sig fast midt i Medina og The Eclectic Monikers optræden og måtte klippes over. Showet hvor værterne, Angora-drengene, Esben Pretzmann og Rune Tolsgaard måtte blive ved med at finde på noget at sige, mens sceneteknikerne trak showet i langdrag. Showet hvor Simon Kvamm løb op på scenen og viste sin røv for at lette på stemningen. Showet hvor publikum blev mere og mere berusede af guldølene og vanviddet på scenen. Showet der i dag er legendarisk indenfor danske tv shows.

Det show vender trods ovenstående tilbage den 5. december. Det har Gaffa meldt ud i dag.

LÆS OGSÅ: Angora-drengene - Derfor skød vi øjnene ud på naboens hund

Pretzmann og Tolsgaard udtalte efter sidste års show, at de ikke ville være værter igen – men de er nu alligevel blevet spurgt.

- Vi har spurgt en masse – også Esben og Rune – men vi har ikke fået nogle endelige tilbagemeldinger endnu. Folk virker lidt bange for at skulle følge op på sidste års show, fortæller Gaffas direktør Robert Borges til mx.dk.

LÆS OGSÅ: Zulus nye ekstrem-komiker - Jeg spiller bare mig selv

- Vi spekulerer meget i, hvordan vi skal lave årets show. Vi har jo ikke lyst til at lave et Gøg og Gokke-show, men vil gerne fortsætte den position, vi synes, vi har fået som et alternativ til Danish Music Awards og Zulu Awards.

Robert Borges fortæller, at man ikke har fundet et nyt sted at holde Gaffa Prisen, men i stedet har valgt at vende tilbage til 'gerningsstedet'.

LÆS OGSÅ: Sandhederne om Mick Øgendahls nye hit-serie

- Denne gang tager vi selvfølgelig vores forbehold med scenetæppet, så vi undgår samme uheld, som sidste år. Det er sjovt at tænke på for allerede ved generalprøven sidste år kunne vi se, at der var problemer med tæppet.

Sidste år blev Gaffa Prisen vist på TV2 Zulu. Det er endnu ikke på plads, om der skal tv på i år.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mor rystet over børnehave: Tanken om,...
bt.dk
Motorcyklist og bilist i voldsom...
bt.dk
Hæderskronet dansk firma har...
bt.dk
DMI: Så længe fortsætter varmebølgen
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx