Af - 31/05-16 22:39; Opdateret: 01/06-16 15:38

Først gik Stine Bramsen solo: Her er Alphabeat-drengenes nye bandFørst gik Stine Bramsen solo: Her er Alphabeat-drengenes nye band

Siden slutningen af 2013 har Alphabeat ligget i dvale. Stine Bramsen gik solo, og nu er Anders SG og Anders Bønløkke så klar med et nyt projekt, som de har valgt at kalde Thanks. Onsdag aften spiller de til Distortion.

Da Stine Bramsen i 2013 gik solo, gik Alphabeat samtidig på standby, og de fem resterende drenge i bandet manglede nye mål. Danmark og en stor del af Europa var erobret, så hvad gør man så? Anders SG og Anders Bønløkke valgte at starte helt forfra med musikken, og efter en koncert med David Byrne i Falconer Salen, faldt de første brikker på plads.

Grøn Koncert er klar med to nye topnavne
Grøn Koncert er klar med to nye topnavne

- Efter koncerten var vi fyldt op af glæde, og så kom navnet til os på en bar på Frederiksberg. Vi gik i gang med at prøve alt muligt af i vores studie, og da vi så var en tur i L.A. for cirka et år siden for at skrive sange med en masse forskellige folk, fandt vi vores stil, fortæller Anders SG om deres nye elektroniske duo Thanks.

- Alphabeat var en stor maskine, hvor vi gjorde tingene på en bestemt måde, med Thanks er reglen, at der ikke er nogle regler, og vi arbejder sammen med så mange forskellige som muligt. Efter ti år med masser af fart på, havde vi brug for at starte på en frisk og finde helt ind til kernen, af hvad vi gerne vil med vores musik.

Kendte danskere er klar til aften i kongeligt selskab
Kendte danskere er klar til aften i kongeligt selskab

De sidste års tid har Stine Bramsen og resten af Alphabeat ofte skulle svare fans på, hvornår der kom nyt musik fra Alphabeat, men indtil videre er de altså stadig på pause.

- Vi glæder os helt vildt til at skulle ud og vinde publikum igen, og vi har allerede fået forespørgsler fra flere spansktalende lande. Vi holder til i et studie i Nordvest og har på vores kommende ep haft folk som Jacob Bellens, Mendoza, Christian Vium fra Go Go Berlin til at hjælpe. Vi satser på at have det klar til efteråret.

Modige danskere flokkes under dette stærke hashtag
Modige danskere flokkes under dette stærke hashtag

THANKS spiller til Distortion onsdag aften. 15:30 i Ravnsborggade 11 og 20:10 Nørrebrogade 24

Hør deres førstesingle 'Dizzy' her:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx