Af - 31/10-16 12:58

Mads Mikkelsen afslører: 'Sådan kom jeg med i Rihannas musikvideo'Mads Mikkelsen afslører: 'Sådan kom jeg med i Rihannas musikvideo'

"Det var totalt kaos, meget rock’n’roll-agtigt."

Bildstrecke im Grossformat »

Da Rihanna sidste sommer udsendte sin musikvideo til nummeret 'Bitch Better Have My Money', var det meget overraskende med den danske skuespiller Mads Mikkelsen på rollelisten.

Mads Mikkelsen udlever drengedrøm: Jeg laver jo alle mine stunts selv
Mads Mikkelsen udlever drengedrøm: Jeg laver jo alle mine stunts selv

I videoen er Mads Mikkelsen bundet til en stol, mens han bliver tortureret af Rihanna og en anden kvinde. Til Soundvenue fortæller Mads Mikkelsen, hvordan han havnede i den hede trekant:

- I have no idea, det skete bare. Jeg var i Toronto og havde faktisk fri, da jeg fik en opringning: ’Har du tid, fordi hun er virkelig på og vil så gerne have dig.’ Og jeg tænkte: ’Hvorfor aner hun overhovedet, at jeg findes?’ Jeg kendte godt noget af hendes musik og syntes faktisk, hun var helt vildt fed, så jeg tænkte, at det kunne nok blive meget sjovt, men jeg skulle lige vende det med familien.

Mads Mikkelsen: 'De troede jeg var Viggo Mortensen og så måtte jeg bare spille med'
Mads Mikkelsen: 'De troede jeg var Viggo Mortensen og så måtte jeg bare spille med'

Mads Mikkelsen ringede til sin familie og børnene bleve ellevilde og krævede, at han gjorde det.

- Jeg røg meget højt op på coolbarometeret, så jeg tog af sted. Det var totalt kaos, meget rock’n’roll-agtigt, og vi fik ikke ret meget i kassen af det, der var planlagt. Men det var supersjovt, og hun var enormt sød og meget professionel.

Læs hele Soundvenues interview med Mads Mikkelsen HER.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx