Af - 26/01-16 12:16; Opdateret: 26/01-16 13:41

Sig goddag til Rihanna: Her er det vilde program på SmukfestSig goddag til Rihanna: Her er det vilde program på Smukfest

Smukfest har løftet sløret for en stor del af deres musikprogram, der har Rihanna øverst på plakaten.

Bildstrecke im Grossformat »

Smukfest kunne for en uge siden melde udsolgt af partoutbilletter, inden de havde afsløret et eneste navn på plakaten. Nu har de til gengæld afsløret en hel bunke, så deres mange gæster kan finde ud af, om de stadig vil have billetten.

Og det vil de fleste nok. Øverst på Smukfest-plakaten kommer der nemlig til at stå navne som Rihanna, Sia, Martin Garrix, Sting og Kygo.

Er du interesseret i nyheder fra Østjylland, så like MX AARHUS her.

Af danske navne er der blandt andet Suspekt, Nik og Jay, Kim Larsen, Sivas og Gilli. Hvornår de forskellige skal spille kan du se længere nede.

Og du kan se alle de offentliggjorte kunstnere på Smukfests hjemmeside ved at klikke her. Ellers kan du se dem i videoen herunder. Smukfest skriver, at det er 'hovedparten' af programmet, så måske kommer der et eller to store navne på endnu.

Endelig er dagen kommet, hvor vi kan løfte sløret for programmet på Smukfest 2016. Her er 70+ navne, så absolut hovedparten af det endelige line-up. Der er masser at glæde sig til – kom så, august!

Opslået af Smukfest på 26. januar 2016

Smukfest melder udsolgt uden musiknavne på plakaten
Smukfest melder udsolgt uden musiknavne på plakaten

Over 70 navne er blevet afsløret i dagens offentliggørelse, og det er et program, som festivalen er 'enormt glade og stolte over', fortæller talsmand for Smukfest, Poul Martin Bonde, til metroxpress.

- Vi vil gerne lave et bredt program, der både afspejler tiden og traditionerne, og jeg synes, at vi rammer rigtig godt, siger han og fremhæver Rihanna og Sia som 'tiden' og Sting som 'traditionerne'.

Smukfest-donation greb om sig: Nu har Katja 37 paller nødhjælp
Smukfest-donation greb om sig: Nu har Katja 37 paller nødhjælp

Han fortæller, at de har jagtet Sting i flere år, men at de fleste navne er hentet, fordi de har stået højt på de her ønskelister, som publikum har kunnet lave på Smukfests hjemmeside. Øverst på Poul Martin Bondes ønskeliste står Sia blandt andet.

- Hende glæder jeg mig til. Hun er en sjælden gæst på vores breddegrader, og hun er en spændende kunstner, der nærmest er blevet et fænomen, siger han.

Du kan se programmet for de forskellige dage her - dog kun med de største navne.

ONSDAG


Giv den op for Rihanna, Martin Garrix, Kim Larsen, Mads Langer, De Eneste To og Sabaton.

TORSDAG


Gå amok til Kygo, Jess Glynne, Nik & Jay, Ukendt Kunstner, Turboweekend og Topgunn.

FREDAG


Halvvejs, og det fejres med Sia, Sting, D-A-D, The Minds of 99, Gnags og en sammenblanding, der går under Julias Moon VS. Scarlett Pleasure.

LØRDAG


Fest er en garanti med navne som Axwell & Ingrosso, Maceo Parker, Dizzy Mizz Lizzy, Suspekt, Sebastian, Go Go Berlin og Paul Young.

SØNDAG


Det hele slutter med TV-2 & Special Guests, Christopher, S!vas og Magtens Korridorer Ft. Østkyst Hustlers.

Endelig fik de rock: Se Dizzy Mizz Lizzy lukke årets Smukfest
Endelig fik de rock: Se Dizzy Mizz Lizzy lukke årets Smukfest

Smukfest indtager Bøgeskoven ved Skanderborg fra den 3. til den 7. august, men der er allerede opvarming fra den 31. juli.

Selv om partoutbilletterne er udsolgt, så er der stadig mulighed for at få fingre i endagsbilletterne. De sættes til salg fra den 2. februar klokken 10.00.

Tak for i år: Se metroxpress' bedste billeder fra årets Skanderborg festival
Tak for i år: Se metroxpress' bedste billeder fra årets Skanderborg festival


LÆS OGSÅ: TV: Find dig selv - Her spiller Citybois på Smukfest

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx