Af - 05/01-17 19:20

Dansk kunstner synger gerne for Trump: Giv ham en chanceDansk kunstner synger gerne for Trump: Giv ham en chance

Fredag holder Barack Obama afskedsfest i Det Hvide Hus, og stjernerne står i kø for at være med. Donald Trump kæmper derimod med at få nogle til at optræde til sin indsættelse.

Bildstrecke im Grossformat »

Den 20. januar indsættes Donald Trump som USA’s nye præsident, og han mangler desperat folk til at underholde ved ceremonien. Dansk dansktopstjerne melder sig dog gerne.

Da Barack Obama blev indsat, sang Beyoncé nationalmelodien, ligesom navne som Jay Z, Mariah Carey og Stevie Wonder også kiggede forbi til et nummer. Indtil videre har Donald Trump kun fået en 16-årig finalist i ’America’s Got Talent’ ved navn Jacki Evancho til at optræde sammen med andre ukendte kunstnere som Beau Davidson, The Reagan Years og The Mixx. Hvad med Kanye West?

Trump varsler sit første pressemøde siden valgsejr
Trump varsler sit første pressemøde siden valgsejr

Mens Donald Trumps fest indtil videre ser ud til at blive en fuser, lukker Barack Obama i dag sin præsident-æra af med manér.

Gæstelisten er ikke meldt officielt ud endnu, men ifølge musikbladet Gaffa, har Beyoncé, Bruce Springsteen, Paul McCartney og ’Star Wars’-skaberen George Lucas blandt andet sagt ja tak til at deltage i Barack Obamas afskedsfest i Det Hvide Hus’.

2017 kan blive et frygteligt år med nye kriser i Europa
2017 kan blive et frygteligt år med nye kriser i Europa

Metroxpress har spurgt Donald Trump, hvem han ønsker sig allermest til at komme og spille ved sin indsættelse. Han svarede aldrig, men brugte i stedet sine Twitter-kræfter til at kritisere sin demokratiske modstander Chuck Schumer, som han kalder en klovn, og velfærdsmodellen Obamacare.

”Obamacare var en løgn fra begyndelsen af. Det er på tide at komme op med en plan, der virkelig virker. Som er billigere og meget bedre,” skrev han blandt andet.

Metroxpress arbejder på at finde et band til Trumps fest. Er du interesseret så skriv til kdn@mx.dk. En af de, der er vendt tilbage på metroxpress' anstrengelser er den 69-årige Richard Ragnvald villig til at give et nummer, når Donald Trumps fireårige præsidentperiode skal skydes i gang.

- Ja hvorfor ikke? Gi' dog manden en chance, lad ham dog vise, hvad han dur til. Han kan bare ringe, så tar vi den derfra, skriver Richard Ragnvald i et skriftligt svar til metroxpress.

Dansktopstjernen er ikke helt ubekendt med at optræde for omdiskuterede personer, der senere har bragt ham i modvind. I 1997 optrådte han for Pia Kærsgaard, hvor han behændigt skiftede 'Pia' ind i sit måske største hit nogensinde: 'Kære lille mormor,' der blev til 'Kære lille Pia' på Dansk Folkepartis årsmøde. Det udløste en del ballade og endte med at koste ham omkring en million kroner i mistede spillejob, har han sidenhen fortalt overfor Her & NU.

I had so much fun being back on the stage at @nbcagt #AGTHolidaySpectacular 🎄🎶🎅 #SomedayatChristmas

A photo posted by Jackie Evancho (@officialjackieevancho) on

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Remee afslører 'X Factor'-mysterie:...
bt.dk
Sarah Louise delte vovet billede på...
bt.dk
Ung mor jubler: Jeg skal giftes
bt.dk
Politiet vil løse gåden om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx