Af - 24/07-16 22:44; Opdateret: 24/07-16 22:54

Uegnet for mænd: Beyoncé greb Parken om kuglerneUegnet for mænd: Beyoncé greb Parken om kuglerne


Om utroskabet er iscenesat eller ej, så fungerer Beyoncés musikalske vredesudbrud utrolig godt live, og søndag aften slagtede hun til højre og venstre i Parken.

Bildstrecke im Grossformat »

Beyoncé har aldrig spillet mere med musklerne.

Sidst hun var på turné, var det som ‘Mrs. Carter’ med albummet ‘Beyoncé’, der nok havde et par femi-knaster, men i bund og grund handlede om, hvor liderligt hendes ægteskab med rapstjernen Jay Z var.

Her er de kendtes største brølere på sociale medier
Her er de kendtes største brølere på sociale medier

Nu er der kommet nye citroner i blenderen.

Tidligere i år smed hun bomben ‘Lemonade’, der fortæller os historien om, hvordan Jay Z har været en gris og taget sin kone for givet og nu skal han betale for sin utroskab.

Om der er hold i den historie, eller om det bare er verdens bedste pr-stunt, ved vi ikke, men da Beyoncé søndag aften med sin kvinde-hær høj-dramatisk entrede scenen til takterne af ‘Formation’, havde hun fra start af grebet om Parkens kugler.

Det fortsatte med ‘middle fingers up’ og ‘tell him boy bye’, og hvis der stadig skulle være et par publikum, der ikke havde fattet det, lukkede hun første akt af med trumfkortet ‘Run the World (Girls)’. Så var der ligesom ikke mere at rafle om.

TV: Samuel L. Jackson fanget i at tjekke bagdel ud til Beyoncé-koncert
TV: Samuel L. Jackson fanget i at tjekke bagdel ud til Beyoncé-koncert

Beyoncé sang fantatisk, lyden i Parken var fantastisk, det hele var fantastisk.

Beyoncé er en performer af en anden verden. Koreografien sidder konstant lige i skabet. Hun fægter som en kvindelig Michael Jackson med militaristisk præcision, og var det ikke for de få gange, hvor hun ikke kunne holde et smil tilbage, skulle man tro, hun var en iskold robot sat på jorden for at sætte samtlige mænd på plads.

Koncerten havde midtvejs et par halvkedelige passager. Det blev lidt for meget ‘husk at elsk dig selv’-klichéfyldt anført af ‘Me, myself and I’, men ellers var det bare et langt højdepunkt.

Nu åbner Jay Z endelig op om 'Lemonade': Se hvad han siger her
Nu åbner Jay Z endelig op om 'Lemonade': Se hvad han siger her

Da hun pisker publikum til at synge højere på ‘Drunk in Love’, som da hun blæste salen ned med ‘Crazy in Love’, og selvfølgelig da hun lukkede det hele ned med Beyoncé-balladen over dem alle ‘Halo’. Så bliver det ikke større.

Beyoncé er uden tvivl klodens største popstjerne lige pt.

5/6 stjerner

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx