Gådefulde Frank Ocean er endelig tilbage: Sådan lyder hans nye sangeGådefulde Frank Ocean er endelig tilbage: Sådan lyder hans nye sange

Så kom der endelig ny musik fra Frank Ocean.

Bildstrecke im Grossformat »

For fire år siden var sange som ‘Thinking Bout You’, ‘Lost’ og ‘Bad Religion’ på alles læber, og siden da har trofaste lyttere af Frank Ocean ventet i årevis på nyt fra den amerikanske sanger.

Forsinkelsen af den nye musik har en naturlig årsag, forsikrer Franks producer Malay, med det borgerlige navn James Ryan Ho

- Kunst kan ikke fremskyndes. Det handler om at sikre den perfekte æstetik for situationen, og det kræver konstant finjustering og afprøvning... Det gælder for enhver kreativ situation, udtalte han i et interview på Reddit.

OMG: Lander Frank Oceans album i dag?
OMG: Lander Frank Oceans album i dag?

Efter en mystisk måned, hvor Frank blandt andet har live-streamet sig selv bygge en trappe i et varehus, udgav den 28-årige R&B-stjerne i går så endelig en 45-minutter lang video under navnet ‘Endless’, skriver Complex.

‘Endless’ er en sort-hvid video med tolv sange, der af en Apple-talsmand blev kaldt et ‘visuelt album’. I samme snak afslørede Apple, som har rettighederne til musikken, at der var mere på vej.

HALLELUJA: Nu kommer ny Frank Ocean-plade
HALLELUJA: Nu kommer ny Frank Ocean-plade

Tidligere på dagen blev næste sang fra den californiske kunstner så endelig offentliggjort. ‘Nikes’ er, modsat ‘Endless’, i fulde farver.

Musikvideoen er en emotionel rutsjebane, eftersom videoen blandt andet inkluderer klip af rapperen A$AP Rocky, der holder et billede af sit afdøde gruppemedlem A$AP Yams, der sidste år døde af en overdosis.

ANMELDELSE: Mindre Yeezus og mere Kanye
ANMELDELSE: Mindre Yeezus og mere Kanye

Samtidig ses Frank Ocean holde et billede af den afdøde sorte teenager Trayvon Martin, hvis død vakte store protester blandt mange afroamerikanere.

Det står klart, at Ocean har brugt masser af tid og energi på den hæsblæsende video, der også viser sangeren sætte ild til sig selv, hvilket bidrager yderligere til den mystiske grafik.

Du kan nyde den flotte grafik og den mystiske musik lige her:


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Frank Ocean skuffede fælt i Tap 1

LÆS OGSÅ: Frank Ocean får det maskuline frem i falsetten

LÆS OGSÅ: Sangskriver for de store

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Har kæmpet i timevis: 50 mand har...
bt.dk
Fortryder intet trods kæmpeklaps i...
bt.dk
'Notting Hill'-stjerne død: Blev kun...
bt.dk
Åh nej, nu bliver det endnu værre:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx