Af - 13/06-15 20:15

Popstjerne undercover på NorthSide: - Mit hår afslører mig hver gangPopstjerne undercover på NorthSide: - Mit hår afslører mig hver gang

Emil, Joachim og Alexander drømte i ottende klasse om at blive store popstjerner. Nu udlever de drømmen som trioen Scarlet Pleasure på årets NorthSide festival.

storybild

(Billede: Polfoto)

- Det er det her, vi altid har drømt om. Vi elsker det! Bare tag da vi spillede i Jelling for et par uger siden, og der stod 5000 mennesker og råbte vores navn. Wow!

Metroxpress møder den danske poptrio Scarlet Pleasure et par timer før, deres koncert på årets NorthSide Festival (en koncert de siden hen kunne opleve proppet til randen med begejstrede fans).

Popdrenge slår publikumsrekord på festival
Popdrenge slår publikumsrekord på festival

De tre nordsjællandske barndomsvenner Emil, Joachim, Alexander er for tiden ellers i sommerhus for at indspille deres næste album, (som de håber er på gaden til oktober, men de kan ikke sige så meget endnu) men de har taget weekenden fri for at spille på NorthSide og ellers opleve festivalen.

- Vi plejer at komme på Roskilde, hvor vi har været de sidste seks år. Når man også skal optræde, er det lidt sværere at nyde det fuldt ud, når man ikke rigtig kan save sig ned. Vi kom i går (fredag, red.) og nåede blandt andet at se Mø og Dizzy Mizz Lizzy. Det var mega fedt. Mø er jo bare mega sej, og Dizzy er jo legender fra vores barndom. Vi sad også meget backstage, hvor der - meget vigtigt - var gratis buffet. Mega lækkert, haha.

TV-premiere på 'sexet' single fra Scarlet Pleasure
TV-premiere på 'sexet' single fra Scarlet Pleasure

De griner og fortæller, at de har en tre-fire mand med på NorthSide til at holde dem i ørerne, så de ikke går alt for meget på druk, før deres koncert.

- Men vi har nu været gode til at styre det indtil videre, haha. Vi kom også allerede i seng klokken ét i nat.


Som fremadstormende popstjerner med efterhånden en håndfuld radiohits ('The Strip', 'Under The Palm Trees', 'Heat') på hånden, skal de til at vænne sig til, at blive genkendt af fans på gaden. Da de for et par uger siden spillede til Fredagsrock i Tivoli, tog de for eksempel meget strategisk hver sin indgang, men det kan være svært at nå hurtigt fra a til b, når fans lige vil have et billede.

Citybois-afsløring: Dette populære band har skrevet deres nye single
Citybois-afsløring: Dette populære band har skrevet deres nye single

Det har de også måtte sande på NorthSide, hvor det er blevet til et par fan-selfies.

- Med det hår jeg render rundt med, er det rimelig svært at undgå, griner forsanger Emil, hvis afblegede 90'er-midterskilning får stor opmærksomhed i virkeligheden og på de sociale medier.

A photo posted by Ænna (@annaacecilie) on


- Jeg har altid syntes, at den frisure var sej, men turde ikke rocke den før nu, smiler Emil og erkender, at når man 'rocker' en Nick Carter, så følger der en masse opmærksomhed med. Og så kan det være svært at gå undercover som popstjerne på en festivalplads uden i sær at fange pigernes opmærksomhed.

A photo posted by Simon Lykkegård (@lykkegard) onLÆS OGSÅ: QUIZ: Kan festivalgæster genkende NorthSides hovednavne?

LÆS OGSÅ: LISTE: 6 grunde til, at NorthSide er federe end Roskilde

LÆS OGSÅ: Northside for dummies: Guiden til os der ikke ved ALT om musik

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx