Af FREDERIK BARSØE - 30/01-17 22:18

Dansk festival booker amerikanske superstjernerDansk festival booker amerikanske superstjerner

Karl William, Phlake og L.O.C. er blandt de allerede offentliggjorte navne på sommerens Nibe Festival, og nu får de aldeles fornemt selskab af den brandvarme amerikanske hiphop-sensation Rae Sremmurd.

storybild

Rae Sremmurd kommer på upåagtede Nibe Festival. (PR-foto)

Karl William, Phlake og L.O.C. er blandt de allerede offentliggjorte navne på sommerens Nibe Festival, og nu får de aldeles fornemt selskab af den brandvarme amerikanske hiphop-sensation Rae Sremmurd.

Det skriver festivalen på sin Facebook-side.

Sidste år kunne den nordjyske festival, der afvikles i Skalskoven syd for Aalborg, præsentere det stærkeste og dyreste musikprogram nogensinde. Her var nogle af de største navne Rasmus Seebach, Volbeat og Nik & Jay.

Med offentliggørelsen af Rae Sremmurd tyder meget altså på, at Nibe Festival har endnu større planer for 2017. Især vil denne booking uden tvivl komme til at tiltrække en del opmærksomhed fra det yngre publikum.

Sammenlignet med mange af de andre navne på programmet fra i år og tidligere år er Rae Sremmurd i hvert fald i en klasse for sig, når man kigger på international popularitet.

For godt og vel to år siden udgav de deres første album 'Sremmlife', og allerede i august sidste år var de klar med opfølgeren 'Sremmlife 2'.

MUSIKANMELDELSE: Farvel til festrappen
MUSIKANMELDELSE: Farvel til festrappen

Især nummeret 'Black Beatles' fra sidstnævnte album har været et kæmpehit verden over. Ikke mindst fordi det er titelnummeret til den populære 'mannequin challenge', som i efteråret gik sin sejrsgang på de sociale medier. 'Sremmlife 2' har i 19 uger ligget på den amerikanske hitliste Billboard Hot 100.

Gruppen består af de to brødre Khalif 'Swae Lee' Brown og Aaquil 'Slim Jxmmi' Brown. De er henholdsvis 23 og 21 år gamle, og det mærkværdige navn 'Rae Sremmurd' er navnet på deres pladeselskab, 'EarDrummers', stavet bagfra.


Selvom Nibe Festival har svært ved at konkurrere med Skanderborg, Roskilde og Tinderbox, er den en af Danmarks seks største festivaler. I år løber den 33. udgave af festivalen af stablen fra den 28. juni til den 1. juli.

Hvis du vil nå at opleve Rae Sremmurd allerede inden, skal du være hurtig. De spiller nemlig i Vega i København den 8. februar, og mandag aften er der 'få billetter tilbage'.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde dræbt i trafikulykke i København
bt.dk
Supermarkeder hærget af...
bt.dk
Mogens Palle afslører snedig plan:...
bt.dk
Dansk sanger står frem med kæresten:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx