Af - 09/03-14 13:36

Basim: Der skal være plads til hatersBasim: Der skal være plads til haters

Den blot 21-årige Basim skal repræsentere Danmark ved Det Internationale Melodi Grand Prix i maj.

storybild

Basim var en glad mand efter sejren lørdag aften, og det er han stadig dagen derpå. (Billede: Polfoto)

Det skete ikke uden kritik, da 21-årige Basim lørdag aften vandt det danske melodi grand prix med sangen ‘Cliche Love Song’.

På det sociale medie Twitter opfordrede brugere til, at Danmark stod sammen, så vi ikke skal repræsenteres af den tidligere X Factor-deltager, og blandt andre komikeren Uffe Holm skrev: ‘Nu har den lortesang lige vækket min datter. Hun græder’. Men kritikken preller af på vinderen.

- Der vil altid være nogen, der ikke kan lide en, og der vil altid være haters. Det skal der også være plads til, lyder det fra Basim dagen efter sejren.

- Jeg er glad for, at det er Danmark, som har stemt, så det er flertallet, der kan lide det, jeg laver. Det er et dejligt skulderklap, og at jeg som 21-årig skal repræsentere Danmark er den største cadeau, jeg kan få.

Bryan Rice: Usmageligt at bruge Dannebrog, Basim
Bryan Rice: Usmageligt at bruge Dannebrog, Basim

Vil have mere Dannebrog
Senere lød kritikken fra konkurrenten Bryan Rice, at det var usmageligt, at Basim brugte Dannebrog i sin optræden. Men heller ikke her er Basim enig i kritikken.

- Jeg ville ønske, at der var et dansk flag på scenen til alle sangene, for vi ser det alt for lidt. Dannebrog er et symbol på hygge, glæde og sammenhold, så jeg er glad for, at jeg havde det med.

Bookmaker tror ikke på Basim som Eurovision-vinder
Bookmaker tror ikke på Basim som Eurovision-vinder

Den 10. maj skal Basim dyste ved Eurovision Song Contest og synge ‘scoopi doopi do do dai' foran 200 millioner seere, og det glæder den unge charmør sig til.

- Det bliver fantastisk, og jeg glæder mig allermest til at give resten af Europa denne her glade sang på hjernen. Hvis jeg leverer et ligeså godt show, som jeg gjorde i lørdags, så er jeg glad., siger han.

Har melodi grand prix-deltager kopieret verdenshit?
Har melodi grand prix-deltager kopieret verdenshit?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx