Af - 03/08-16 21:15

Rihanna må ryste i bukserne: Hvad f*** skete der lige der?Rihanna må ryste i bukserne: Hvad f*** skete der lige der?

Kim Larsen satte på Skanderborg festival for 120. gang en tyk streg under, at han er kongen af dansk musik. Rihanna får svært ved at samle ligeså stort et publikum.

Bildstrecke im Grossformat »

Jeg ville egentlig have anmeldt Kim Larsens koncert på Smukfest. Men da den enorme mængde af publikum skubbede mig så langt tilbage i køen, at jeg kom tyve minutter forsent og derfor måtte sluge min aftensmad i mig midt under 'Jutlandia' og 'Fru Sauterne', bliver det istedet til et par ord til Rihanna.

Rihanna er landet i Jylland: Fem koncerter du SKAL se på Smukfest idag
Rihanna er landet i Jylland: Fem koncerter du SKAL se på Smukfest idag

Hvor hun for en måned siden havde svært ved at samle publikum til sig på Refshaleøen, samlede Kim Larsen for 120. gang i karrieren vel Danmarks nok største publikum, da han med sin stok og store flab indtog Bøgescenen onsdag aften klokken 19.30.

Sidste år skabte det publikumskaos, da festivalen amatøragtigt havde placeret den danske nationskjald på den næststørste scene. I år var han tilbage på hovedscenen og for ikke at gentage sidste års fejl, valgte man allerede efter ti minutter at lukke hovedindgangen til festivalen og lukke publikum ind ad bagvejen for at fylde skoven ud så jævnt som muligt.

Citybois er klar med ny dansk sang: Hør den her
Citybois er klar med ny dansk sang: Hør den her

Halvvejs i koncerten hvor fadølsfesten skålede på sit højeste, lagde jeg mærke til et par af Rihannas folk kigge benovet ud på de vilde danskere. Så meget fællessang oplever de nok ikke hver dag.

Der kommer formentlig ikke til at stå flere mennesker foran Bøgescenen i år end til Kim Larsen. 21.30 må Rihanna bare forsøge at følge op så godt hun kan.

Men okay, hun er nok også bedøvende ligeglad.

Et par Rihanna-fans der ikke var så begejstrede for Kim Larsen:

LÆS OGSÅ: Rihanna til fans: Stop med at fange pokémoner

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx