Af Bo Norström Weile - 14/06-16 13:21

Berørt Medina: Det har været hårdtBerørt Medina: Det har været hårdt

Sangerinden har besøgt flere flygtningelejre i Uganda som led i sit projekt "Mevation", der skal engagere flere unge i flygtningekrisen.

storybild

(Billede: Scanpix)

Med sammentrækningen af "Medina", "Motivation" og "Nation" har sangerinden Medina stiftet kampagnen "Mevation", der i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp skal få unge til at engagere sig mere i verdens flygtningekriser.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Medina smider tøjet for flygtningebørn

Derfor rejste den 33-årige popstjerne i sidste uge til det nordlige Uganda for med egne øjne at undersøge, hvorfor mennesker flygter, hvordan livet er i flygtningelejrene, og hvad fremtiden byder på for de mange udsatte menneskeskæbner.

Og besøget har påvirket sangerinden, der er meget berørt over mødet med de mange udsatte flygtninge.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Vil du flytte ind i Medina og Christophers tidligere luksus-hjem?

- Det har været en lærerig og hård tur. Det har været nogle intense dage, og der har været mange stærke indtryk, siger Medina efter sin hjemkomst.

- Jeg har lært på denne tur, at vi kan gøre en forskel. Jeg håber, at jeg kan få flere unge til at at tage stilling til verden omkring dem.

LÆS OGSÅ: Derfor sælger Medina sit luksus-hjem efter kun få måneder

LÆS OGSÅ: Derfor holder de største stjerner sig væk fra Eurovision

Den aarhusianske "For altid"-sangerinde har delt flere billeder på Instagram af sit besøg for at opfordre unge til at engagere sig i verdens brændpunkter og humanitære katastrofer.

LÆS OGSÅ: Medina springer ud i nyt forretningseventyr

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx