Af Kristian Dam Nygaard., Bo Norström Weile - 05/06-17 19:12; Opdateret: 05/06-17 19:24

Kæmpe kø-kaos før Bieber koncert i AarhusKæmpe kø-kaos før Bieber koncert i Aarhus

Arrangørerne har undladt vigtig betalingsmulighed.

storybild

Mange havde regnet med, at de kunne betale med Mobilepay og havde defor ikke taget kontanter med til Justin Bieber-koncerten mandag aften. (Billede: Kristian Dam Nygaard)

Tusindvis af Justin Bieber-fans måtte inden koncerten stå i meterlange køer til pengeautomaterne, da arrangørerne ikke havde gjort det muligt at bruge Mobilepay.

Solen skinnede, og folk var klar på Justin Bieber-koncert mandag aften på Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus C. Et sted, hvor man i øvrigt aldrig tidligere har afholdt koncerter.

Dog gik der en relativ stor sky for den danske sommersol, da det var umådelig svært - eller i hvert fald tidskrævende - for gæsterne at købe øl, sodavand eller pølser.

(Foto: Kristian Dam Nygaard.)

(Foto: Kristian Dam Nygaard.)

Arrangørerne havde nemlig valgt ikke at give folk mulighed for at betale Mobilepay, hvilket resulterede i voldsomt lange køer til pengeautomaterne.

Stemningen var dog ifølge metroxpress' udsendte reporter rolig blandt de cirka 40.000 mennesker, der havde indløst billet til det canadiske teenageidol.

Der er plads til 50.000 tilskuere på Jydsk Væddeløbsbane, og de kommer til at opleve det præcis samme show, som Bieber gav i Parken i oktober.

Udover de reducerede betalingsmuligheder er internetforbindelsen på Jydsk Væddeløbsbane ganske ustabil. Nok noget, der ikke giver topkarakter blandt de mange Beliebers', når årets vigtigste selfie skal i hus.

LÆS OGSÅ: Ariana Grande til Manchester-fans: Tak for at være stærke

LÆS OGSÅ: Se de vilde billeder: Bieber-fans står i kø i Aarhus i over et døgn

LÆS OGSÅ: Justin Bieber åbner tøjbutik i Aarhus

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx