Af - 02/07-17 15:03; Opdateret: 02/07-17 15:55

Fans raser over Adele: 'Grådig og svigter sine fans'Fans raser over Adele: 'Grådig og svigter sine fans'

Adele har fået fans op i det røde felt.

storybild

(Billede: Lucy Nicholson)

Natten til lørdag skrev den ultra-populære popstjerne Adele en hjerteskærende undskyldning til sine fans. Adele var nemlig nødt til at aflyse de to sidste Wembley-koncerter på hendes afskedsturné på grund af en skade på stemmebåndet.

Det to aflysninger har nu fået fans til at rase på nettet, hvor hun blandt andet bliver kaldt “egoistisk”. Det skriver The Sun.

Men inden folk fløj til tasterne, nåede Adele at skrive en dybfølt undskyldning til de titusindvis af fans, der nu får refunderet billetterne til de aflyste afskedskoncerter.

Adele giver hjerteskærende undskyldning til sine fans: - Undskyld, jeg er knust
Adele giver hjerteskærende undskyldning til sine fans: - Undskyld, jeg er knust


‘Jeg er så desperat efter at gennemføre dem (koncerterne, red.), at jeg oven i købet har overvejet at mime - bare for at at stå foran jer og være sammen med jer. Men jeg har aldrig gjort det, og jeg vil aldrig nogensinde kunne gøre det for jer. Det ville ikke være den rigtige mig deroppe’, skrev hun et meget emotionelt brev på Facebook.

‘Jeg beklager. Jeg beklager jeres skuffelse. Jeg beklager de nætter i ville have haft med jeres nærmeste og de minder i ville have fået sammen. Jeg beklager tiden og pengene, I har brugt på at planlægge jeres rejser’.

Og netop de spildte penge, planlægnings- og rejsebesvær har fået folk op i det røde felt.

Adeles chok-besked til fans: Farvel
Adeles chok-besked til fans: Farvel


‘Kære Adele. I år var jeg endelig heldig at få billetter, og efter flere måneders venten, aflyser du dagen inden. Skuffet er et fattigt ord for, hvordan jeg har det’, skriver Twitter-brugeren Chandrika Nayak


'Det er ikke dét, at Adele aflyste - jeg kan få pengene tilbage. Det er hotellet og toget, jeg et brændt inde med. 250 (2.140 danske kroner, red.) lige ud af vinduet', skriver Paul Doc.


‘Adele aflyser sin koncert i morgen og siger, at hun vil refundere billetterne… Jeg tror ikke, at hun vil refundere togturen, hotel og retur-flybilletterne’, skriver Andrew Brown.
‘Godt gået at svigte sine fans! Til en anden gang: Lad være med at blive grådig og planlægge for mange koncerter, hvis du ikke kan klare det’, skriver brugeren “Scotty”.


Grædende superstjerne hyldes efter London-brand: Mødte op for at trøste pårørende
Grædende superstjerne hyldes efter London-brand: Mødte op for at trøste pårørende


Men imens nogle fans var utilfredse og beklagede sig, bakkede andre superstjernen op med fællessang foran Wembley stadion.

‘Adele, når du ikke kan synge, er det os - dine fans - uden for stadion, der synger for dig. Vi elsker dig, Adele, og vi takker dig for alt! <3’


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Butiksgigant på vej til Danmark: 'Kun...
bt.dk
Afbrød live-tv under Royal Run: Nu...
bt.dk
Politiet: Særligt disse bilister...
bt.dk
I skammekrogen: Superliga-assistent...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx