Af - 18/02-14 20:00; Opdateret: 18/02-14 20:18

X Factor-Lina: Mathias var SÅ træt af migX Factor-Lina: Mathias var SÅ træt af mig

Det er ikke let at være den hårde mentor.

storybild

Lina Rafn med sine tre unge talenter Mathias, Fie og Henriette. (Billede: Polfoto)

X Factor går sit andet liveshow i møde på fredag, og i den anledning fortæller Lina Rafn, der er mentor for de unge, hvad man skal forvente sig af hendes tre artister.

Fie:
- På fredag læner vi os mere op af Fies kernekompetencer, så hun får lov at synge den finere og mere luftige vokal med kun et par enkelte afstik op i tonerne. Vi skal have hende til at skinne i hendes grundelement, hvor hun lyder unik fra alle andre.

Hvordan ser du hendes potentiale?
- Hun udvikler sig rigtig, rigtig hurtigt og får bedre og bedre fat. Der har været snak om hendes berettigelse i programmet, og den blev der fredag hamret en stor, fed pæl igennem.

Husker du Lickety-Split fra 'X Factor'? Her er de i dag
Husker du Lickety-Split fra 'X Factor'? Her er de i dag

Mathias:
- På papiret var det et optimalt valg, at han skulle synge “De dødelige” i fredags, men i praksis var det ikke godt, og det syntes han heller ikke selv. Han havde ikke en god oplevelse, og det havde dommere og publikum helt sikkert heller ikke.

Hvad ændrer I så til på fredag?
- Vi vælger vi noget, der lyder helt anderledes og laver det til hans eget. Han ville aldrig have peget på den sang, som jeg har valgt, og han var også træt af mig. Jeg spurgte ham, hvor træt han var af mit sangvalg på en skala fra 1-10, og han svarede 10. Nu er vi nede på en femmer, så han skal nok nå at finde ud af, hvorfor den sang er rigtig for ham.

'X Factor': Se hvem der vandt første live-show
'X Factor': Se hvem der vandt første live-show

Henriette:
- Hun er vidunderlig og spilder ikke tiden på fnidder. Hun knokler målrettet, som var hun en atlet, og vi er nået utroligt langt med at skrælle hendes uvaner væk i forhold til, hvordan hun står på scenen, og hvad hun laver med sine øjne og sit hoved.

Hvad skal man forvente sig af hende på fredag?
- Jeg har hørt hende 10-20 pct. bedre end hun var i fredags, så det skal vi finde frem igen. Hun skal ud af sit power-register, og vi skal se hende komme hele vejen rundt i en sang, så lytteren virkelig føler, at han kommer ud på en rejse.

Lucy forsvarer 'X Factor' i kontanthjælps-sag: Helt fair
Lucy forsvarer 'X Factor' i kontanthjælps-sag: Helt fair

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde reddede to-årig dreng væk fra...
bt.dk
Betina Hald Engmark: Sådan blev jeg...
bt.dk
Få hele overblikket: Derfor fik Peter...
bt.dk
Politiet efter brutalt overfald: Har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx