Af Laura Rode Nygaard - 30/12-17 12:34

Simone Egeriis er blevet mor: Opkalder datteren efter 90'er-sangerindeSimone Egeriis er blevet mor: Opkalder datteren efter 90'er-sangerinde

Den tidligere børnestjerne og grandprix-babe Simone Egeriis Sahin er blevet mor til en lille datter.

Video: Derfor var Grandprix-Simone så sexet sidste gang

Det vakte opsigt, da børnestjernen Simone Egeriis sprang ud som sexet grandprix-babe i 2013. I videoen herover fortæller hun, hvorfor forvandlingen var vigtig for hende.

Den tidligere børnestjerne og grandprix-babe Simone Egeriis Sahin er blevet mor til en lille datter, som er blevet opkaldt efter en 90'er-sangerinde, som betyder meget for hende. Det fortæller hun til Sjællandske.

25-årige Simone Egeriis sang sig ind i danskernes bevidsthed som 12-årig, da hun vandt TV 2-programmet 'Scenen er din' med sin storladne udgave af Disney-hittet 'Vindens farver' og igen som en noget mere voksen udgave af sig selv i tre gange Melodi Grand Prix - senest i 2016.

Simone Egeriis vandt TV 2-programmet 'Scenen er din' i 2004 i kategorien Juniorsang. (Billede: Jens Nørgaard Larsen)

Siden blev hun gift med ungdomskæresten Ali og tilføjede et 'Sahin' til sit navn. Og nu er parret også blevet beriget med en nyt familiemedlem, da den 25-årige sangerinde fødte parret en datter 17. september, har hun fortalt til Sjællandske.

Fødslen var hård og tog 23 timer, og efterfølgende fik den lille pige gulsot og ville ikke tage på i vægt, men ifølge den stolte moder er datteren nu kommet sig.

Hun har fået det specielle navn Enya, som de fleste nok vil forbinde med den sangerinde af samme navn, hvis new age-sange, blandt andet 'Only time' og 'Anywhere is', hittede stort i 90'erne

Og det er netop den irske sangerinde, datteren er opkaldt efter, forklarer grandprix-baben.

»Ja, og det skyldes, at da min mor var gravid med mig, så hørte hun meget Enya, som jo har en fantastisk smuk stemme.«

Simone og kæresten Ali under efterfesten til Melodi Grand Prix i 2010. (Billede: Kristoffer Juel Poulsen)

Simone og kæresten Ali under efterfesten til Melodi Grand Prix i 2010. (Billede: Kristoffer Juel Poulsen)

Simone Egeriis Sahin mødte den fem år ældre tyrkiskfødte Al, da hun var 17, gennem en af sin søsters bekendte. Han var sangerindens første 'rigtige kæreste', har hun fortalt.

Efter få måneders forhold flyttede hun direkte fra forældrenes trygge rammer og ind i Alis lejlighed i Slagelse.

Og allerede efter syv måneder sammen, bekendtgjorde den dengang 17-årige darling, at hun var smaskforelsket og muligvis havde fundet den eneste ene:

»Hvis jeg skal giftes, skal det være med ham. Og så skal vi have to børn - plus moms,« fortalte hun til Dagbladet Frederiksborg Amts Avis i 2010.

Og i august viste den første del af planen at holde stik, da parret endelig fik papir på hinanden. Og nu er også halvdelen af sidste spådom kommet på plads med fødslen af lille Enya.

Simone til Dansk Melodi Grand Prix 2013 med sangen 'Stay Awake'. (Billede: Henning Bagger)

Simone til Dansk Melodi Grand Prix 2013 med sangen 'Stay Awake'. (Billede: Henning Bagger)

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Finn Nørbygaard åbner op om dyster...
bt.dk
Hovedvej flyder med gylle: 'Der...
bt.dk
Politiet advarer: Det her tilbud ER...
bt.dk
Børnefødselsdag udviklede sig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx