Af - 30/01-14 07:00; Opdateret: 30/01-14 08:07

Nygift L.O.C: Har stadig brug for dysterhedenNygift L.O.C: Har stadig brug for dysterheden

L.O.C. hylder to vigtige personer på sit nye album. Først skrev han nummeret 'Paradiset Brænder' inspireret af sin bryllupstale, og i sidste øjeblik nåede han også at takke forbilledet, der døde alt for tidligt.

storybild

- Albummet er dedikeret til min onkel Brian O'Connor. Han gik desværre bort i december, kun 48 år gammel. Han efterlod to små drenge, så det er noget, der har tynget familien meget. Han har altid været et forbillede for mig. Han var manden, der for eksempel introducerede mig for begrebet kvinder og er grunden til, at jeg har en parfume-fascination.

L.O.C.: Vi fokuserer for meget på det negative
L.O.C.: Vi fokuserer for meget på det negative

- Vi skulle til at lukke pladen, men jeg kunne slet ikke tænke på andet. Jeg skulle bare til Irland og begravelse, så da de spurgte, om der manglede noget på albummet, inden det skulle sættes i produktion, røg det bare ud: Ja, det er til ham!

- Andre handler ud fra, hvor de ligger på kendislisten, eller hvor mange penge, de har. Jeg handler udelukkende ud fra eftermæle. Det er det eneste, du har. Når du kradser af, er folk ligeglade med, hvor mange penge, du har brugt nede i klubben. Hvis det, at jeg dedikerer mit album til ham, gør, at hans børn en dag bliver stolte af deres far, så gør jeg det. Det vil jeg ønske, der også er, nogen der gør for mig.

Derfor flyttede L.O.C. til Bangkok
Derfor flyttede L.O.C. til Bangkok

- Det er den irske mentalitet at tage ud i verden og lave noget stort. Jeg har helt stolt forklaret min farmor, at det syvende mest populære navn i Danmark er 'Liam', haha. Jeg har båret faklen videre. Jeg er ligeså stille ved at opbygge et cv, og jeg tænker, det nok skal ende med at blive en spændende selvbiografi...Som gemmes forsvarligt væk i en bankboks, haha.

LÆS OGSÅ: Autotune-L.O.C. vinder over TDC-L.O.C.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vildt klubskifte på vej? Superbomber...
bt.dk
Real Madrid-stjerner i...
bt.dk
Tidligere dobbeltagent fundet hængt i...
bt.dk
DMI advarer om voldsomt vejr - sne på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx