Af - 17/05-16 21:47; Opdateret: 08/06-16 13:18

Er det her verdens ældste (og sejeste) club-par?Er det her verdens ældste (og sejeste) club-par?

Den danske dj Jacob Hansen fik en overraskelse for livet, da han spillede endnu et job som resident DJ for London-clubben Fabric.

storybild

500 gange har han været dj til søndagsarrangementet WetYourSelf! på London-natklubben Fabric. Han er vant til at se et hav af danseglade typer. Men denne søndag fik han besøg af et helt særligt par - et ældre par fra Polen. Det skriver Jacob Husley, der i daglig tale hedder Jacob Hansen, på sin Facebook-side.

Det ældre par, der er sidst i halvfjerdserne, havde bestilt billetter online efter at have læst en anmeldelse af klubben i avisen. De troppede op, da klubben åbnede og fortalte, at de ville tage metroen hjem til hotellet, når festen sluttede ved sekstiden om morgenen.

- Jeg fortalte dem, at de fik fri bar og gav dem to tequilashots til at starte med, men derefter bad de bare om et par kopper the, fortæller han på Facebook.

Parret fik ifølge Evening Standard VIP-pladser på en balkon, og parret indfandt sig med the og udsigt til dansegulvet.

Da Jacob Husley, der var tydeligt benovet og forundret over at have fået gæster i dén aldersgruppe, kiggede op på balkonen for at se til det ældre par, var de forsvundet.

Da han kiggede ned på dansegulvet, så han, at parret dansede til de pumpende technorytmer - kvinden dog lidt langsommere end manden, da hun måtte støtte sig til en krykke.

Da klokken blev fem om morgenen, besluttede det ældre par sig for at forlade festen og tog imod Jacob Husleys tilbud om at få betalt taxaen, i stedet for, at de skulle tage undergrundsbanen.

- I ti år har jeg gjort det her hver søndag, og det er den bedste oplevelse, jeg har haft. Det er helt fantastisk, fortæller den danske dj til Evening Standard.

LÆS OGSÅ: Natklub forarger IGEN - korsfæstede kvinde og dværg

LÆS OGSÅ: Natklubejere i chok efter lukning - vi har arbejdet på det her så længe

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx