Af - 01/07-17 15:17

Adele giver hjerteskærende undskyldning til sine fans: - Undskyld, jeg er knustAdele giver hjerteskærende undskyldning til sine fans: - Undskyld, jeg er knust

Adele siger farvel til sine fans med fire kæmpe afskedskoncerter på Wembley, men nu kommer hun med en rigtig, rigtig sørgelig nyhed.

storybild

(Billede: Stefan Wermuth)

Titusindvis Adele-fans må undvære det sidste farvel til en af dette årtis største popstjerner. Adele har nemlig aflyst sine to sidste afskedskoncerter på Wembley på grund af en skade på stemmebåndet.

Det hele var ellers så smukt, og de mange fans, der mødte op til stjernens første to afskedskoncerter på det store stadion, fik oven i købet en dybfølt, håndskrevet afskedshilsen.

'Jeg har givet 119 koncerter, og med disse sidste fire kommer jeg op på 123, det har været hårdt, men en absolut fornøjelse', stod der i brevet.

'Jeg tog kun på denne turné for jeres skyld og for forhåbentligt at gøre et indtryk på jer, som mine yndlingskunstnere har gjort på mig. Og jeg ville spille mine sidste koncerter i London, fordi jeg ikke ved, om jeg nogensinde kommer til at turnere igen, og så skal sidste gang være herhjemme', lød den chokerende besked.

Adeles chok-besked til fans: Farvel
Adeles chok-besked til fans: Farvel

Men midt i den sørgelige afsked, er det hele altså blevet endnu værre, og kort efter midnat delte Adele et hjerteskærende brev på Facebook.

Her fortalte hun, at de to koncerter, hun nåede at spille på Wembley, var de bedste i hele hendes liv. Men efter et lægebesøg torsdag, blev hun rådet til at lade stemmen få hvile. Det betyder, at lørdagens og søndagens afskedskoncerter vil blive udskudt.

‘Det ville være en underdrivelse at sige, at jeg er knust. Jeg er allerede proppet med steroider og midler til min stemme. Jeg har overvejet at spille lørdagens koncert, men det er meget usandsynligt, at jeg overhovedet vil kunne gennemføre settet, og jeg kan simpelthen ikke bryde sammen og forlade jer på den måde’.

Grædende superstjerne hyldes efter London-brand: Mødte op for at trøste pårørende
Grædende superstjerne hyldes efter London-brand: Mødte op for at trøste pårørende

Stjernen fortalte også, at hun havde overvejet at gennemføre koncerten ved at mime.

‘Jeg er så desperat efter at gennemføre dem (koncerterne, red.), at jeg oven i købet har overvejet at mime - bare for at at stå foran jer og være sammen med jer. Men jeg har aldrig gjort det, og jeg vil aldrig nogensinde kunne gøre det for jer. Det ville ikke være den rigtige mig deroppe’.

Der er ingen tvivl om, at Adeles beslutning har været noget af en kamel at sluge.

‘Jeg beklager. Jeg beklager jeres skuffelse. Jeg beklager de nætter i ville have haft med jeres nærmeste og de minder i ville have fået sammen. Jeg beklager den tid og de penge, I har brugt på at planlægge jeres rejser’.

Indtil videre er det stadig muligt at købe billetter til de to koncerter, men spørgsmålet er blot, hvornår de vil finde sted - hvis de nogensinde vil blive afviklet.

Det vil Adele fortælle i løbet af de kommende dage.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kronprins Frederik fortæller om sin...
bt.dk
I skammekrogen: Superliga-assistent...
bt.dk
Krig i Venstre: Partifælle angriber...
bt.dk
Her er vinderen af 'Divaer i Junglen'
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx