Af - 25/06-17 14:05; Opdateret: 25/06-17 14:22

Jesper gik på knæ under Tinderbox: 'Har aldrig været så nervøs i hele mit liv'Jesper gik på knæ under Tinderbox: 'Har aldrig været så nervøs i hele mit liv'

Jesper Nielsen mødte sin kæreste på Tinderbox Festival i 2016. I 2017 gik han på knæ foran hende samme sted.

Her kan du se, hvordan det så ud, da Jesper Nielsene friede til sin kæreste, Helene Harter, under årets Tinderbox Festival. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Det slog gnister med det samme, da 29-årige Jesper Nielsen og 25-årige Helene Harter sidste år mødte hinanden i et festtelt under musikfestivalen Tinderbox.

Siden da er kærligheden i mellem de to bare vokset, og derfor faldt det Jesper Nielsen helt naturligt ind, at han skulle fri til Helene Harter under dette års udgave af Tinderbox.

36.000 festivalgæster festede i Tusindårsskoven
36.000 festivalgæster festede i Tusindårsskoven

Det gjorde han så i fredags på festivalens andendag, da han omringet af festivalgæster pludselig faldt på knæ på foran sin kæreste på Champagnetrappen.

- Jeg har aldrig været så nervøs i hele mit liv, og jeg skulle da også lige have to sekunder til at samle mig, før jeg gik på knæ foran hende,« siger Jesper Hansen til metroxpress og tilføjer:

- Helene blev målløs. Jeg tror ikke lige, hun havde set den komme.

Jesper Nielsen og Helene Harter.

- Vi tog en shuttlebus derud, og der var jeg nødt til at sidde for mig selv. De andre spurgte, om jeg var blevet køresyg, men jeg sad bare og fokuserede på, hvad jeg skulle sige til hende. Det vigtigste for mig var, at jeg fik det klaret som noget af det første, da vi kom ind, så vi ikke nåede at blive alt for fulde, forklarer Jesper Hansen med et grin.

Tinderbox lukker og slukker for i år: Én stor ændring kommer der til næste år
Tinderbox lukker og slukker for i år: Én stor ændring kommer der til næste år

Med på festivalen var Helene Harters lillebror, lillesøster og lillesøsterens kæreste, men de var ikke de eneste, der overstrømmede det nyforlovede par med lykønskninger. Mange af festivalens gæster havde nemlig fået nys om frieriet.

- Det, der var lidt sjovt, var, at der i løbet af hele aftenen kom en masse tilfældige mennesker hen og sagde tillykke til os. Selv da vi stod midt inde i Magicbox (en af scenerne, red.) kom folk hen og lykønskede os, siger Jesper Hansen.

Hun sagde ja!

Raser over pantsamlere på festival: - De er nærgående, uhøflige og de stjæler!
Raser over pantsamlere på festival: - De er nærgående, uhøflige og de stjæler!

Selv om om Tinderbox ad to omgange har spillet en stor rolle i Jesper Hansens og Helene Harters kærlighedsliv, så kommer festivalen næppe til at danne ramme om deres bryllup.

- Det har været snak om det, men det bliver nok afholdt i hendes fars have, siger Jesper Hansen.

Rasmus er døv, Lars er hørehæmmet - alligevel er de taget på musikfestival
Rasmus er døv, Lars er hørehæmmet - alligevel er de taget på musikfestival

Kærlighed på årets Tinderbox.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx