Af - 22/01-16 06:06

Da Demi Lovato fik kontrakt med Disney bad de hende ændre dette ved sit udseendeDa Demi Lovato fik kontrakt med Disney bad de hende ændre dette ved sit udseende

Der var én ting ved Demi Lovato, som Disney ikke brød sig om.

Bildstrecke im Grossformat »

Den tidligere Disney-stjerne Demi Lovato fortæller i et interview med Allure, at Disney Channel bad hende om at ændre et markant træk ved hendes udseende, da hun fik kontrakt med selskabet.

- Da jeg skrev kontrakt med Disney Channel, havde jeg et mellemrum mellem mine fortænder, fortæller hun til magasinet.

Disney-idol er nøgen og modig i ny fotoserie
Disney-idol er nøgen og modig i ny fotoserie

- Men de spurgte: Vil du være villig til at få det rettet? I dag ville ønske, at jeg ikke havde gjort det, for mit mellemrum var virkelig nuttet.

De senere år har Demi Lovato snakket åbent om personlige problemer, hun har kæmpet med som ung teenager og kvinde. Hun håber, at det kan være med til, at andre unge kvinder tør at tale højt om deres problemer.

Den 23-årige sanger har lidt af svære depressioner, skåret i sig selv, haft bulimi og været afhængig af stoffer og alkohol.

Her er forsiden, som kiosker vil censurere
Her er forsiden, som kiosker vil censurere

Det hele kulminerede i 2010, hvor hun slog en af sine dansere, hvorefter hendes familie fik hende til at søge hjælp på et rehabiliteringscenter.

I dag har hun det bedre end nogensinde før, fortæller hun til Allure. Det er også derfor, at hun viser mere hud, end hun plejer.

- For bare et år siden ville hele min krop være dækket af tøj, men da jeg begyndte at få det bedre med mig selv, fik jeg det også bedre med at vise mere af min hud, siger hun.

Derfor har 'Modern Family'-skuespiller fået mindre bryster
Derfor har 'Modern Family'-skuespiller fået mindre bryster

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx