Af - 12/11-16 22:18; Opdateret: 12/11-16 23:01

Medina i chok: - Jeg har ikke sovet i tre ugerMedina i chok: - Jeg har ikke sovet i tre uger

Medina blev lørdag aften tildelt æresprisen ved Danish Music Awards.

Bildstrecke im Grossformat »

- Jeg har ligget søvnløs i tre uger. Så jeg var bare... Altså... Hvordan kan jeg sige det? Det er svært at forklare det, så folk forstår den taknemmelighed, jeg vitterlig føler.

Det er i år syv år siden, at Medina fik sit store gennembrud med 'Kun for mig' og med et par opfølgende effektive singler blev Danmarks største kvindelige sangerinde.

Det valgte musikbranchen lørdag aften at hylde ved at tildele den 33-årige popstjerne årets ærespris ved Danish Music Awards.

En pris som tidligere blandt andet er gået til navne som Thomas Helmig, Nik & Jay og Gasolin.

Selvom det er en tre uger siden, at Medina fik det at vide, var hun tydeligvis meget rørt, da kollegaer som Shaka Loveless, Morten Breum og ikke mindst Anne Linnet, der afholdt en tale, midt i showet hyldede hende med covernumre fra hendes bagkatalog.

Da metroxpress mødte Medina efter showets afslutning, lignede hun stadig en, der var i glædesschok over tildelingen, der kommer i en tid, hvor hun for første gang i karrieren møder modstand hos publikum.

Medinas seneste engelsksprogede album har ikke været den største succes, og svigtende billetsalg i Tyskland har gjort, at hun måtte aflyse en turné.

Men i Danmark er hun stadig toppen af poppen, og derfor får hun aftenens ærespris.

- Jeg valgte til sidst ikke at skrive nogen tale, fordi jeg følte, at jeg bare måtte tale fra hjertet. Jeg tror, det var noget volapyk, jeg fik sagt. Jeg kan ikke rigtig huske det, lød det fra Medina, der havde svært ved at sætte ord på, hvad hun kan bruge sådan en pris til i fremtiden.

- Uha, det er svært at svare på. Jeg er bare så glad.

Medina havde sin forlovede Sebastian Lund med til Danish Music Awards. De er for tiden igang med at planlægge deres forestående bryllup, men havde ikke lyst til at afsløre nogle detaljer til pressen endnu.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Tidligere DR-vært scorer nyt topjob
bt.dk
Ny Aarhus-lejlighed er blandt landets...
bt.dk
Familien efterlyser 27-årige Julia:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx