Af - 19/08-15 14:04

Dr. Dre indrømmer hustruvold: - Jeg var ung og fucking dumDr. Dre indrømmer hustruvold: - Jeg var ung og fucking dum

Filmen 'Straight Outta Compton' viser ikke hele sandheden om Dr. Dre, hvis det står til hans tidligere kæreste.

storybild

Er man en ægte gangster, hvis man slår sin kvinde? I så fald er Dr. Dre rimelig 'street'.

I forbindelse med premieren på filmen om rapgruppen N.W.A. 'Straight Outta Compton' og udgivelsen af Dr. Dres album 'Compton' står to kvinder fra rap-producerens fortid frem for at fortælle om hans, ifølge dem, voldelige fortid.

MUSIKANMELDELSE: På cruiser-tur i Compton
MUSIKANMELDELSE: På cruiser-tur i Compton

Den ene er R&B-sangerinden Michel'le som i starten af 90'erne var forlovet med Dr. Dre, og som han har en 24-årige søn sammen med.

Hun har tidligere påstået, at han slog hende, da de var sammen. Da hun for nyligt bliver spurgt, hvorfor hendes person ikke medvirker i 'Straight Outta Compton', siger hun:

- Hvorfor skulle Dr. Dre tage mig med i filmen? Hvis de starter fra, hvor de gør, så var jeg bare en stille kæreste, der blev slået og fik besked på at at sætte sig og tie stille.

Hvor' du fra? Nu kan du hylde din hjemby, som en ægte 'gangster'
Hvor' du fra? Nu kan du hylde din hjemby, som en ægte 'gangster'

Michel'le anklager også Dr. Dre for engang at have forsøgt at skyde hende. "Sjovt nok" afsluttes nummeret 'Loose Cannons' fra Dr. Dres nye album med lyden af en kvinde, der bliver skudt og derefter begravet.

Den anden kvinde der står frem i forbindelse med den nye film, er den kvindelige journalist Dee Barnes, der i et indlæg til gawker.com nævner en episode i 1991, hvor Dr. Dre skulle have slået hende til en albumudgivelsesfest.

Hun skriver:

- Episoden er ikke med i filmen, og det bør den heller ikke. Det er ikke noget for publikum. Jeg har ikke lyst til at se en udgave af mig få tæsk, ligesom jeg heller ikke har lyst til at se en udgave af Dr. Dre slå Michel'le.

Det koster det at producere et sæt 'Beats by Dre' i virkeligheden
Det koster det at producere et sæt 'Beats by Dre' i virkeligheden

Dr. Dre indrømmer det hele overfor musiksitet Pitchfork:

- Jeg har gjort nogle fucking forfærdelige fejl i mit liv. Jeg var ung, fucking dum. Jeg vil sige, at alle anklagerne ikke er sande – nogle af dem er. De er nogle af de ting, som jeg ville tage tilbage. Det var virkelig fucked op. Men jeg har betalt for de fejl, og jeg vil på ingen måde nogensinde lave den samme fejl som dem igen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx