Af Jeppe Elkjær Andersen,Kristian Dam Nygaard - 10/08-17 20:18

Stor fiasko: Næsten ingen dukkede op til koncert med Smukfest-hovednavnStor fiasko: Næsten ingen dukkede op til koncert med Smukfest-hovednavn

Hvis vi spoler tiden omkring 24 timer tilbage, så stod et sted mellem 30.000 og 40.000 personer og var i fuld gang med at skrige deres lunger ud til Rasmus Seebach på Bøgescenerne, den største scene på Smukfest. Det var dog et noget andet syn, der mødte en, hvis man torsdag ved 19-tiden bevægede sig ud til samme sted.

Kiesza

Hun har lige under tre millioner månedlige aflytninger på Spotify. Hun har adskillige populære numre - ikke mindst kæmpehittet 'Hideaway', som på selv samme Spotify er blevet aflyttet mere end 180 millioner gange. Og så har hun været nomineret til flere internationale priser.

Men ingen af de ellers ganske imponerende bedrifter fra den canadiske sangerinde Kiesza formåede at tiltrække rigtig mange mennesker til den 28-årige popstjernes koncert på årets Smukfest.

Selvom hun var blevet tildelt et ganske attraktivt tidspunkt fra 18.45-20.00, så var der mere eller mindre dukket flere mennesker op i baren lige på den anden side af indgangen til festivalpladsen.

I værste fald var nogle få hundrede mødt op - i bedste måske omkring 1.000 - og flere af dem virkede til at være personer, som var på vej forbi scenen til et helt andet sted på festivalpladsen. Uanset om det ene tal eller det andet er det mest præcise, er det en klar afvisning fra Smukfest-publikummet, der blot 24 timer inden var troppet op i titusindvis til både Rasmus Seebach og L.O.C. - store danske navne. Men stadig danske og ikke udenlandske popstjerner.

Som det er tydeligt på billederne her i artiklen, var det ikke svært at finde plads at stå eller danse på foran Bøgescenerne. Helt tæt på scenen var der lidt tættere pakket, men under hele koncerten var det muligt at komme helt frem til scenens front.

Det må siges at være en bookingmæssig fiasko for Smukfest, som vel nærmest havde været bedre tjent med at placere den canadiske sangstjerne på en af festivalens mindre scener.

Øverst i artiklen kan du se en video, der viser, hvor nemt det var at gå fra bagerst på Bøgescenerne og helt op foran til scenen, hvor Kiesza stod.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dommen over Peter Madsens perverse...
bt.dk
Stjernen afslører: Barcelona- og...
bt.dk
I dag kan en ny børne-dille begynde:...
bt.dk
Dansk kendis har tabt sig 25 kilo:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx