Af - 04/06-17 22:46

Kendt musiker tog overdosis og gik amok med kniv: Nu er han indlagtKendt musiker tog overdosis og gik amok med kniv: Nu er han indlagt

I november 2016 lovliggjorde man marijuana i Californien. Det synes popstjernen Lionel Richie måske ikke er den fedeste idé i dag.

storybild

Ethan Farmer (th.) sammen med Lionel Richie ved en tidligere lejlighed. (Billede: Andres Pina)

Hans bassist, den 42-årige Ethan Farmer, er nemlig røget en tur på hospitalet, efter en overdosis cannabis fik ham til at gå amok i sit eget hjem.

Ifølge TMZ fik alarmcentralen ved 22-tiden tirsdag aften et opkald fra et hus i Los Angeles-bydelen San Fernando Valley om, at en mand skulle have fået en dårlig dosis cannabis-småkager og fået ham til med en kniv at stikke i sig selv flere gange.

Se den flotte kendis-datter: Er dette Justin Biebers nye kæreste?
Se den flotte kendis-datter: Er dette Justin Biebers nye kæreste?

Ethan Farmer, der også er kendt som E-Bassman og som har medvirket på flere Grammy-vindende-projekter og spillet med stjerner som Destiny's Child, Aretha Franklin og Janet Jackson, tilførte så meget skade på sig selv, at han hele uge har været indlagt på hospitalet.

Rihanna indtager scenen - beslutter sig for at droppe BH
Rihanna indtager scenen - beslutter sig for at droppe BH

Man kender ikke Ethan Farmers aktuelle tilstand. Han afviser at tale med TMZ, men siger blot, at han er ved at komme sig efter 'ulykken'.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx