Af Nadia Guldbæk Welch - 05/02-18 16:40

Optrådte for over 100 millioner til Super Bowl: Nu kommer verdensstjerne til Danmark Optrådte for over 100 millioner til Super Bowl: Nu kommer verdensstjerne til Danmark

Han kommer forbi Royal Arena.

storybild

Justin Timberlake optrådte til Super Bowl 2018. (Billede: SIPA2012)

37-årige Justin Timberlake tager i år på turné rundt omkring i Europa og USA. Et kig på listen over koncerter viser, at der er godt nyt til danske fans af popstjernen.

For han lægger vejen forbi Royal Arena i København 4. august på turnéen, der har fået navnet 'The Man Of The Woods Tour'. Det oplyser Live Nation på deres hjemmeside.

Den amerikanske popstjerne har i Nordamerika alene solgt mere end 450.000 billetter, og det har betydet, at han spiller ekstra shows i 10 byer.

Turnéen kommer som følge af, at Justin Timberlake endelig har udgivet albummet 'Man of the Woods', som kom på gaden 2.februar.

Den europæiske turné starter den 22.juni i Paris, og i alt spiller han 16 shows på den anden side af atlanten.

Natten til mandag dansk tid optrådte Justin Timberlake desuden for tredje gang ved Super Bowl - eller det der bedre er kendt som Super Bowl Lll Halftime Show.

Sidst Justin Timberlake var på turné, var, da han rejste rundt på den anmelderroste 'The 20/20 Experience World Tour' i 2013 og 2014.

En turné, der var yderst populær, for popstjernen spillede på arenaer og stadions verden over, der var udsolgt.

Justin Timberlakes nye album har dog fået lidt blandede modtagelser, og du kan læses BTs her. Her lyder det blandt andet, at det nye album 'desværre ikke virker som nogen evergreen'.

Dog får Justin Timberlake af BTs anmelder ros for forsøget med at blande sine sydstatsrødder med moderne R&B, men at det kun fungerer nogle gange.

Justin Timberlake blev i første omgang kendt som medlem af det kendte boyband N*Sync. I 2002 udgav han så sit første soloalbum, der fik titlen 'Justified', og som indeholder hits som 'Senorita' og 'Cry me a river'. I 2006 udkom så 'FutureSex/LoveSounds', der gik nummer et i USA.

På denne plade var velkendte sange som 'SexyBack' og 'What goes around...comes around', og i 2013 udkom så 'The 20/20 Experience', der indeholdt blandt andet sangene 'Suit & Tie' og 'Mirrors'.

Privat danner Justin Timberlake par med skuespillerinden Jessica Biel, som han har været gift med siden 2012. Sammen har de sønnen Silas.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Alle frygter det værste: Nu kommer...
bt.dk
8 'gode' grunde: Derfor synes...
bt.dk
Prins Vincents reaktion får Anders...
bt.dk
Åge Hareide svinger kniven: Disse...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx