Af - 02/09-15 22:32; Opdateret: 02/09-15 22:51

GALLERI: Har du set de skjulte beskeder i disse musikvideoer?GALLERI: Har du set de skjulte beskeder i disse musikvideoer?

Musikvideoer kan gemme på mere end bare musik...

Bildstrecke im Grossformat »
Harry Styles fra One Direction og Taylor Swift har tidligere været sammen. I hendes musikvideo til sangen Style er der angiveligt flere referencer til dén romance. Her ses hun med et smykke - et sølv papirfly - som hun har fået af sangeren. En kvinde, som ligner Britney Spears utroligt meget, dukker pludselig op i Justins super-hit Cry me a river. De to har tidligere været kærester og var muligvis en kilde til inspiration. Det er ikke noget, man regner med at skulle skrive, men: Her ses Justin Bieber penetreret af en kæmpe tegneserie penis. Man kan kun gisne om budskabet her, men det er godt gemt væk. Du skal pause videoen meget præcist på 2:03, hvis du selv vil efterprøve. Bieber har gemt flere budskaber i samme musikvideo. På et andet tidspunkt i videoen ses skriften: Where R Now, Selena, som er en reference til hans tidligere kærlighed, sangerinden Selena Gomez. Hvad der præcist menes, er det nok kun den unge sanger, der ved. Den gode Taylor Swift er også garant for flere gemte budskaber i sine musikvideoer. I We are never getting back together bliver sangerinden 'fanget' med et halstørklæde, som angiveligt skulle være et halstørklæde, der tilhørte hendes tidligere kæreste Jack Gyllenhall. Og på den måde bliver budskabet i sangen også nemt kædet sammen med skuespilleren. I sin musikvideo sidder Bea Miller foran en væg med en masse streger som indikerer 5. Hun har tidligere erklæret sin kærlighed for forsangeren i 5 Seconds of Summer, og rygterne har gået på, at stregerne bag hende ikke er tilfældet. Det har kunsteren dog været ude og mane til jorden. En af den tidligere barnestjernes største hits 'Wrecking Ball' omhandler ifølge rygterne hendes tidligere forlovede Liam Hemsworth. Rygterne har svirret lige siden udgivelsen, så kraftigt at Hemsworth selv er blevet bedt om at forholde sig til rygterne.

Det kræver, at nogen rammer pauseknappen på det helt rigtige tidspunkt. Men så kan der også dukke noget interessant frem. Flere kunstnere gemmer nemlig skjulte beskeder i deres musikvideoer.

GUIDE: Skjult funktion afslører dine bedste venner på WhatsApp
GUIDE: Skjult funktion afslører dine bedste venner på WhatsApp

Ofte handler beskederne om kærlighed, tidligere forhold eller elskere. Andre gange er det bare Justin Bieber, som bliver gennemboret af en stor, orange penis:

Youtube-screendumb fra musikvideoen Where are Ü now ved 2:03

Vi har samlet alverdens skjulte beskeder i galleriet over artiklen.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Vildere end nogensinde! Her er Mileys skøre VMA-kostumer

LÆS OGSÅ: LISTE: Hov! Har du bemærket disse 7 Disney-plothuller?

LÆS OGSÅ: GALLERI: Så skøre er bilisterne på de danske veje

LÆS OGSÅ: GALLERI: Her er Hollywood-stjernernes kiksede skolefotos

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx