Af - 02/02-14 17:30; Opdateret: 03/02-14 15:28

Nej, du dør ikke af jalousi MedinaNej, du dør ikke af jalousi Medina

ANMELDELSE: Metroxpress har givet Medinas nye single 'Jalousi' fem gennemlytninger. Her får du vores umiddelbare reaktion:

storybild

(Billede: PR Foto)

Danmarks popdronning nummer ét kan ikke beskyldes for at ligge på den lade side. Alligevel er det næsten halvandet år siden, hun sidst gav ny (dansk) lyd fra sig. Mandag udsender hun singlen 'Jalousi' som optakt til et kommende live-album.

Medina kan ikke huske byer der starter med H
Medina kan ikke huske byer der starter med H

Vi har givet den fem gennemlytninger, og her er vores umiddelbare reaktion og vurdering for hver gang.

Lyt 1:
Kan man dø af jalousi? Medina er tilbage med en melodramatisk, umiddelbar, 'lige ud af landevejen' popsang stående på skuldrene af sine danske popsøstre fra 80'erne. Rart, underspillet udgangspunkt.

Medina efter brud: Vi elsker stadig hinanden
Medina efter brud: Vi elsker stadig hinanden

Lyt 2:
Ser vi bort fra det melankolske emne, passer sangen med sin varme akustiske guitar perfekt til kakao og ild i pejsen. Den vil ramme så bredt, at selv min konservative P4-mor vil synes om Medina. Meget passende i et forår, hvor vi er regerende europamestre i pop-slagere.

Lyt 3:
I lyset af at Medina og Christopher ikke er kærester længere, er en sang med titlen 'jalousi' kildevand på sladdermøllen. Kan landets mest feterede popdronning være usikker på sin mand? Selvfølgelig kan hun det. Christopher udkommer snart med sine tanker, og så kan man ellers begynde detektivarbejdet.

Medina indfører censur på Facebook
Medina indfører censur på Facebook

Lyt 4:
Måske er det mine stuehøjtalere, der halter, men Medinas stemme kunne godt være produceret en anelse højere, så historiefortællingen gik tydeligere igennem. Den ryger nemt let i baggrunden.

Lyt 5:
Hvor Medina længe har været L.O.C.'s kvindelige modstykke, bliver hun med 'Jalousi' næsten helt Seebach's. Kritikere kan kalde det banalt, men evergreens er som regel skrevet med et simpelt udtryk, og den her går rent ind stadig efter femte lyt.

Karakter: 5/7 stjerner

LÆS OGSÅ: Vanvid? Så dyr er Medinas adventsgave

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kæmpebøde til køreskole: Over 1800...
bt.dk
23-årige Maria er kristen og går med...
bt.dk
Amalie Szigethy: Jeg har kysset med...
bt.dk
Signe Molde og ægtemanden har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx