Af - 15/08-16 10:38

MC's Fight Night aflyst: Se arrangørens forklaring herMC's Fight Night aflyst: Se arrangørens forklaring her

Efter 15 år med freestyle-rap må MC's Fight Night kaste håndklædet i ringen.

Bildstrecke im Grossformat »

Billeder fra sidste års MC's Fight Night

Hell motherfuckin' no!

Danmarks største rap-arrangement MC's Fight Night bliver ikke til noget i år. Kun to måneder før finalestævnet, må arrangørerne smide håndklædet i ringen efter i længere tid at have kæmpet med dårlig økonomi.

- Vi har de sidste par år haft svært ved at finde en økonomisk samarbejdspartner. Som har ville denne målgruppe på den lange bane. En hel essentiel ting ved MC´s Fight Night er det høje niveau, den detaljeret show-produktion der giver folket den flotte finale alle glæder sig til år efter år., og det vil vi ikke gå på kompromis med.
MC´s Fight Night er kendt for den store og flotte Las Vegas inspirerede produktion. Skulle vi kunne levere det, uden en økonomisk sponsor, ville billetindtægterne blive for dyre - og det er vi ikke interesserede i. Derfor har vi nu valgt at stoppe, mens MC's Fight Night vil blive husket i historien for den gode rapkvalitet og det imponerene højeunderholdningsniveau, udtaler Thomas Enghave på MC's Fight Nights Facebookside.

Årets MC's Fight Night-champ: Måtte bruge nogle af pengene på Nikita Klæstrup
Årets MC's Fight Night-champ: Måtte bruge nogle af pengene på Nikita Klæstrup

Hans samarbejdspartner Michael C.U.P. Kløvedal tilføjer:

- Det har bestemt ikke været en nem beslutning. Men det er den rigtige.
Jeg vil ikke afvise at MC´s Fight Night ikke kan genopstå en dag, hvis vi finder den rigtige samarbejdspartner. Enten en stærk kommerciel partner, som virkelig vil os og vores fantastiske publikum eller måske med kulturpolitisk opbakning?

MC's Fight Night har været afholdt siden 1999 med rapperen Per Vers som den helt store profil i de første år.

Krise backstage før aftenens MC's Fight Night-finale: - Det er noget lort
Krise backstage før aftenens MC's Fight Night-finale: - Det er noget lort

Da Eminem i 2002 udkom med filmen '8 Mile', fik den brede befolkning for alvor øjnene op for freestyle-rappen, og showet blev sendt på tv og udklækkede navne som UFO (UFO Yepha, red), Pede B og Jøden.

Årets finale skulle være afholdt den 15. oktober i DR Koncerthuset. Arrangøren skriver på Facebook, at alle der allerede har købt billet vil få deres penge tilbage hos billetlugen.dk.

DR Byen koger: - Fuck Pia K. og Inger Støjberg
DR Byen koger: - Fuck Pia K. og Inger Støjberg

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx