Af - 11/09-14 17:12; Opdateret: 11/09-14 18:17

Quadron giver Danmark en sidste chanceQuadron giver Danmark en sidste chance

Normalt holder den danske soul-duo Quadron til i Los Angeles, men i disse dage er de tilbage i København for at modtage en pris, deltage i en designkonkurrence og spille et par koncerter.

storybild

(Billede: Polfoto)

Til dagligt har hun travlt med at hænge ud med Billboard-stjerner som Kendrick Lamar, Prince og Jay Z (det er selvfølgelig stærkt medie-overdrevet, men hvis du googler Quadron, vil du finde et gran af sandhed i beskrivelsen) i Los Angeles, men i disse dage er Coco fra den danske soul-duo Quadron tilbage i København for at tilfredsstille sine danske fans.

Interview med Coco O: En drøm, der er gået i opfyldelse
Interview med Coco O: En drøm, der er gået i opfyldelse

Hun har turneret en del i USA dette forår og kun spillet én gang i Danmark henover sommeren – på Northside – så nu giver hun denne weekend tre koncerter i Aarhus, Odense og København.

- Vi giver folk muligheden for at høre 'Avalanche'(Quadrons gennembrudsalbum fra 2013, red.) en sidste gang, før vi rykker i studiet og begynder at arbejde på det næste, fortæller Coco.

Gaffas læsere elsker pop-musik
Gaffas læsere elsker pop-musik

- Man skal ikke forvente, vi spiller noget nyt. Vi er stadig kun i den indledende fase med det næste album, hvor jeg prøver at skrive sammen med nogle forskellige sangskrivere”. Hun er også i Danmark for at modtage en stor pose penge. Quadron får den 15. oktober nemlig overrakt Wilhelm Hansen fondens kulturpris og ugen før den 9. oktober, deltager hun i Dansk Magazines design-konkurrence.

Av for s.... Madonna sender grum sviner til eks-manden
Av for s.... Madonna sender grum sviner til eks-manden

- Jeg skal arbejde sammen med Freya Dalsjø. Det er en sjov måde at prøve nye ting på. Vinderen af den konkurrence modtager 500.000 kroner.

Quadron spiller fredag aften i Odense og lørdag i København.

LÆS OGSÅ: Rasmus Seebachs børneshow: Lidt for mange klapstole oppe foran

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superligaens største stjerne tordner:...
bt.dk
Tv-kendis skal skilles: 'Det kommer...
bt.dk
Mand fundet bevidstløs efter brand
bt.dk
Martin var på hyggelig tur i skoven:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx