Af - 17/03-14 16:33

Kylie Minogue halser efter tidsåndenKylie Minogue halser efter tidsånden

Læs MX anmeldelse af Kylie Minogues nyeste album.

storybild

(Billede: Pressefoto)

Jeg tror ikke, jeg fornærmer nogen, hvis jeg påstår, at et nyt Kylie Minogue-album ikke helt er den forsideryddende nyhed, det var for fem-ti år siden.

Sagt i al respekt og med den tilføjelse, at jeg altid har haft et svagt punkt for den klejne australier og hendes sødmefulde vokal.

Robbie Williams vil synge duet med dig
Robbie Williams vil synge duet med dig

Men popverdenen er ubarmhjertig, og selv om Kylie sådan set har holdt et ok niveau, siden hun debuterede tilbage i 1988, så er det nok ikke mod hende, yngre lyttere retter deres opmærksomhed for tiden.

Ikke desto mindre forsøger hun at komme dem i møde på sit 12. studiealbum, ’Kiss Me Once’, der inddrager flere af tidens populære toneklange. Med blandet held.
Kylie Minogue er i mine ører bedst, når hun får en straight up catchy popsang at arbejde med – tænk ’Spinning Around’ og ’Can’t Get You Out of My Head’.

Kylie Minogue kan stadig prale af numsen
Kylie Minogue kan stadig prale af numsen

Det bedste eksempel på det nye album er ’I Was Gonna Cancel’, en drøncharmerende disco-vuggende sag, selvfølgelig signeret allestedsnærværende Pharrell Williams.

Knap så elegant er det, når åbningsnummeret ’Into the Blue’ pumper sit omkvæd op med EDM-steroider, når der basdroppes ungdommeligt på den lumre ’Sexercize’, eller den svulstige ballade ’Beautiful’ med Enrique Iglesias køres gennem autotune-maskinen.

Arbejdet kommer først: Kylie går fra kæresten
Arbejdet kommer først: Kylie går fra kæresten

Så lyder Kylie som en midaldrende dame, der halser forpustet efter tidsånden.
’Kiss Me Once’ er et tilforladeligt popalbum, især hvis man har fulgt hovedpersonen gennem hele hendes karriere.

Men som en udgivelse, der forholder sig til den tid, den er en del af, og måske endda viser en vej fremad for poppen, er det en lidt sørgelig omgang.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx