Af - 11/10-16 08:39

Dúné spillede for Frederik og Mary: 'Folk bliver altid lidt dumme'Dúné spillede for Frederik og Mary: 'Folk bliver altid lidt dumme'

Med det spritnye album ’Delta’ i bagagen tog Dúné i weekenden til Holstebro for at spille for kronprinsparret. Bandet er i gang med forberedelserne til deres største koncert nogensinde og har aldrig følt sig mere populære.

Den 11. november spiller Dúné deres måske største koncert til dato i Falconer Salen, så lige nu arbejder de i døgndrift i øvelokalet på at blive klar.

Som opvarmning var de i weekenden i Holstebro for at spille til Kronprinsparrets kulturpriser, og det var som altid en sjov oplevelse at spille for Frederik og Mary.

Her er det mest populære medlem af kongefamilien
Her er det mest populære medlem af kongefamilien

- Folk bliver altid lidt ’dumme’, når de kongelige er tilstede, hvilket er vildt sjovt at være midt i, fortæller forsanger Mattias Kolstrup og mindes sidste gang, de stod overfor Kronprinsparret.

- Dengang spillede vi til åbningen af DR Byen, og det var stenet at opleve, hvordan vi pludselig blev ligegyldige for publikum, da Mary og Frederik kom ind i salen. I stedet for at kigge op på os på scenen, kiggede de hele tiden på dem.

I Holstebro lørdag aften oplevede Dúné det store sikkerhedsopbud, der følger en royal begivenhed.

- Jeg sad til prøverne og snakkede med en hund, da en politimand beder mig om at lade være, da det er en bombehund. Der rendte PET-agenter rundt over alt i Holstebro, haha, fortæller keyboardspiller Ole Bjørn.

Royale verdensstjerner: se Mary og Frede på forsiden af Vogue
Royale verdensstjerner: se Mary og Frede på forsiden af Vogue

De fik ikke hilst personligt på Kronprinsparret. Efter showet var der mulighed for at snakke med dem, men Dúné stak af for at gå på bar.

- Det havde været en lang, da så vi smuttede på bar og spillede terninger og drak bajer i Struer i stedet. Vi gad ikke vente på, at pingerne var klar til at hilse. Men Frederik så ud til at hygge sig, så det gik pissegodt, fortæller Mattias Kolstrup.

Dúné føler, de aldrig har været mere populære, end de er nu. Se dem fortælle om deres comeback i videoen øverst.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx