Af Tinie Maibøll - 22/05-17 20:36

Se billederne: Superstjerne dukkede op på scenen kun iført perlerSe billederne: Superstjerne dukkede op på scenen kun iført perler

Hun holder sig virkelig, virkelig godt.

storybild

Cher optræder med sit kæmpehit 'Turn Back Time' i sit næstmest udfordrende outfit. (Billede: Scanpix/MARIO ANZUONI)

På trods af sine 71 år tog superstjernen Cher publikum med storm til årets Billboard Music Awards, hvor hun skulle modtage en særlig hæderspris. Men det var ikke kun hendes musikalske optræden, der vakte opsigt.

Søndag aften løb en af årets største musikfester af stablen, da det amerikanske award-show Billboard Music Awards blev afholdt.

Her blev de allerstørste stjerner hyldet med priser i kategorier lige fra ’bedst sælgende sang’ til ’bedste gospel album’. Aftenens helt store vinder blev uden tvivl rapperen og R’n’B-hitmageren Drake, der slog rekord og løb med intet mindre end 13 priser. Det skriver Billboard.com.

Men det var ikke kun Drake, der strålede ved showet. Faktisk endte en af de mere garvede og ældre fremmødte med at løbe med en stor del af opmærksomheden.

Den 71-årige sangerinde Cher skulle nemlig modtage hædersprisen ’Icon Award’, som går til kunstnere, som gennem tiden har gjort sig særligt bemærkede med deres musikalske aftryk. Men det var ikke kun sangerindens optræden, der fik opmærksomhed.

Cher tog nemlig publikum med på en rejse tilbage i tiden, da hun hoppede i et par nyfortolkninger af nogle af sine tidligere velkendte kostumer. Og da den 71-årige popmoder gjorde sin entre på scenen, udløste det ifølge flere amerikanske medier herunder E!News, overraskede ansigter og vilde applauser fra publikum.

Sangerinde får hug: Bruger upassende emoji til at hylde ofre for Istanbul-angreb
Sangerinde får hug: Bruger upassende emoji til at hylde ofre for Istanbul-angreb

Cher begyndte sin optræden iført et meget afslørende perlekostume og en sølvparyk, da hun optrådte med nummeret ’Believe’ fra 1998.

Under weekendens Billboard Music Awards Show i Las Vegas, optrådte Cher med to af sine sange, inden hun skulle modtage hædersprisen 'Icon Award' for sine mange hits under sin over 50 år lange sangkarriere. Foto: MARIO ANZUONI

Kort efter slog hun over i 80’er-hittet ’Turn back time’, også her var den garvede sangerinde ikke bange for at vise sine former. Glitterkostumet blev udskiftet med en skyhøj, kulsort paryk og en tætsiddende, sort, lingeri-lignende dragt, der til forveksling lignede den, som sangerinden havde på i musikvideoen på dækket af et kæmpe hangarskib.

Foto: MARIO ANZUONI

I sin takketale efter sin optræden satte Cher da også en tyk streg under, at alder blot er et tal i hendes verden.

”Jeg fyldte 71 år i går, og jeg kan holde planken (hård styrkeøvelse, der træner mave/ryg, red.) i fem minutter, okay? Jeg siger det bare,” lød det fra Cher på scenen, mens applausen regnede ned over hende.

Se Chers originale kostume fra musikvideoen 'Turn back time' herunder.


LÆS OGSÅ: Winona Ryder: Fra Marc Jacobs-tyv til Marc Jacobs-model

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Naboer stiktossede over nyt...
bt.dk
Esben Lunde åbner op for at indhegne...
bt.dk
Prince-læge indgår forlig i sag om...
bt.dk
Karin i chok over brutalt overfald på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx