Af - 21/12-16 10:18

Se om du har penge til gode: Festival sidder inde med mindre formue de vil af medSe om du har penge til gode: Festival sidder inde med mindre formue de vil af med

Var du på Smukfest i år, bør du lige tjekke din konto.

Bildstrecke im Grossformat »

Har du glemt noget?

Hvis du tænker dig godt om, er der måske råd til lidt ekstra julegaver i år.

Under sommerens Smukfest i Skanderborg skulle gæsterne bruge det elektroniske betalingssystem Cashless, hvor man overførte sine penge på et armbånd med tilhørende konto.

Guide: Denne festival skal du bruge dine penge på lige nu
Guide: Denne festival skal du bruge dine penge på lige nu

Nu hvor 2016 er ved at løbe ud og Skanderborg Festivalklub gør status, har de fundet ud af, at de er brændt inde med 400.000 af festivalgæsternes penge. Penge som gæsterne har glemt at overføre tilbage til deres bankkonto fra festivalarmbåndet.

- Vi må ikke have penge stående, og vi må heller ikke hæve dem. Så jeg vil da gerne opfordre gæster fra i sommer, som ikke har været inde og tjekke deres konto til at få det gjort. Der kunne måske blive råd til en ekstra julegave, lyder det fra festivalstalsmand Poul Martin Bonde til JP/Aarhus.

Ifølge avisen var der under årets Smukfest oprettet omkring 50.000 konti, og lige efter festivalen havde gæsterne glemt for flere millioner kroner. De fleste var dog hurtige til at få deres penge igen kort efter.

- Nu er der nogle få tusinde konti tilbage, og der er rigtig mange med en krone eller 50 øre på, men der er også andre med 25 kr. og lidt højere beløb, fortæller Poul Martin Bonde.

Smukfest undskylder: Giver gratis billetter for at bringe piger i livsfare
Smukfest undskylder: Giver gratis billetter for at bringe piger i livsfare

Smukfest har tre gange sendt påmindelser ud til gæsterne om at få hentet deres penge. Gør man det ikke nu, bliver man efter nytår pålagt et gebyr på 25 kroner om måneden.

Smukfest er ærgerlige over situationen og satser på at lave modellen om til næste år.

- Vi skulle have gjort, som man gjorde på FDF-sommerlejren, hvor man skrev i betingelserne, at hvis der er et overskydende beløb efter en bestemt dato, vil det blive doneret til velgørenhed. Det vil vi også gøre fremadrettet, siger Poul Martin Bonde.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sødt billede: Johanne Schmidt-Nielsen...
bt.dk
11-årig fundet bevidstløs i park: Mor...
bt.dk
Se billederne: FCM hyldet i stor stil...
bt.dk
TV 2-vært efter Yahya-stunt på live...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx