Af David Andersen - 03/11-17 09:40

8-årige Julie klagede til Rasmus Seebach - folk elsker hans svar8-årige Julie klagede til Rasmus Seebach - folk elsker hans svar

Det er ikke rart for børn at tage til koncert med en masse fulde voksne, og det gør popstjernen nu noget ved.

storybild

Arkivfoto:Seebach og Graham var lytternes danske favoritter i 2015.Dansk musik fylder godt op på årets top 100 hitlister for sange om albums, og særligt to artister går igen.Se RB kl.07:00 Danish Music Awards 2015 i Forum, København. Lørdag 07.11.2015. Rasmus Seebach på scenen. (Foto: Fotograf Per Arnesen-TV2/Scanpix 2015) (Billede: Fotograf Per Arnesen-TV2)

Sangeren Rasmus Seebach har opnået den helt unikke status, at ALLE kan lide hans musik. Både børn og voksne er vilde med ham, men for børnene kan det være en prøvelse at tage til hans koncerter, når de ældre vælger at drikke sig fulde og være højlydte og voldsomme.

Det har fået otteårige Julie til at skrive et klagebrev til 'Ralle'. Hun må nemlig ikke tage til hans koncerter for sin mor, som er bange for at det bliver alt for vildt til den lille pige.

Og det har gjort Julie knotten.

»Jeg synes, det er for dårligt, du vælger at spille for fulde, voksne mennesker, der ikke hører efter musikken, sent om aftenen, i stedet for at spille om eftermiddagen, hvor børn og voksne kan være med«, skriver pigen blandt andet i et håndskrevet brev til Rasmus Seebach.

Det har han lagt på Facebook sammen med et svar, som med garanti vil gøre Julie glad, og som har gjort tusinder af danskere endnu gladere for kunstneren, end de var i forvejen.

'Kære Julie. Tak for din klage. Den kan jeg godt se er helt gal! Jeg tænker, det er en sag, vi hellere må gøre noget ved, så derfor har mit hold og jeg arrangeret hele 4 familiekoncerter i 2018!', lyder det fra Rasmus Seebach på Facebook.

Folk reaktioner i kommentarfeltet vidner om, at han har reageret på den helt rigtige måde i tilhængernes øjne:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tv-kendis skal skilles: 'Det kommer...
bt.dk
Bill Gates fortæller detaljer fra sit...
bt.dk
Mand død efter redningsaktion i Nordsøen
bt.dk
Laudrup om afdød Brøndby-borgmester:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx