Af - 20/04-15 21:20

Waqas går solo fra Outlandish: Han havde noget 'lort' han skulle af medWaqas går solo fra Outlandish: Han havde noget 'lort' han skulle af med

Midt i forårsturneen har Waqas fra Outlandish valgt at udsende solo-materiale, der er fyldt med mørke tanker født i en identitetskrise. I går lagde han ud med førstesinglen 'Pardon My French'.

Se musikvideoen til 'Pardon My French'.

Det er forår, solen skinner, dit Instagram-feed svømmer over med lyserøde kirsebær-træer, og så er det du kommer til at høre Waqas' nye, dystre single. Outlandish-medlemmet udsendte i går første skud fra sin kommende selvransagende EP 'Pardon My French'. Han havde noget 'lort', han skulle af med, og så kan man ligeså godt udnytte det kunstnerisk.

Se Outlandish hyldest af Jørgen Ingemann
Se Outlandish hyldest af Jørgen Ingemann

- Haha, ja sangene blev jo lavet sidste år. Jeg var lige vendt hjem fra ferie, Outlandish holdt lidt stille og pludselig kom jeg til at tænke lidt for meget over, hvem jeg var, og hvad jeg ville være uden Outlandish. Jeg mistede lysten til at lave musik og fik skriveblokering, så det var en mørk periode, fortæller Waqas om tilblivelsen.

Stort rap-navn kommer til Fredagsrock 2015: Se hele programmet her
Stort rap-navn kommer til Fredagsrock 2015: Se hele programmet her

Midt i det hele fik hans kone en fødselsdepresion, da de fik deres andet barn, og så krakelerede det for ham.

- Jeg plejer at være klippen i familien. Sådan er jeg egentlig også i Outlandish, men pludselig kunne jeg ikke mere.

Shaka og Outlandish synger for Syrien
Shaka og Outlandish synger for Syrien

Waqas er langt ovre det i dag. Med de nye sange føler han sig renset for al dårligdom, og han lover at solo-udgivelsen ikke er et brud med Outlandish.

- Det tror folk altid, når en af os sender noget ud solo. Men vi har altid gang i en masse forskellige ting. Vi skal på sommertour, vi går snart i studiet for at arbejde på næste album, Isam udsender sit næste solo-album til efteråret, så der er travlt på den gode måde.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx