Af - 20/05-14 17:29

Basim: I må vente på mit albumBasim: I må vente på mit album

Jeg vil ikke stresse og udgive noget halvt, lyder det fra den danske sanger.

storybild

Basim optræder med Eurovision-hittet Cliché Love Song. (Billede: Polfoto/arkiv)

Eurovision-charmetrolden Basim befinder sig netop nu i London, hvor han forsøger at malke Grand Prix-koen til det yderste. Imens han skriver på sangene til hans kommende album, afholdes der møder med pladeselskaber.

- Jeg snakker med flere, der er interesseret i at lave en aftale med mig. Der er eksempelvis Sony og nogle forskellige man kan lege med, men det vigtige for mig er, at det sker med nogen, der brænder for det ligeså meget som mig, siger Basim, der er blevet et kendt ansigt efter sin optræden.

- Det er ret sjovt, at folk kan genkende mig herovre. Der var en taxachauffør, der spurgte, om jeg har været med i Eurovision, og folk har drejet hovederne på gaden. Det er ret sindssygt, hvad et stort tv-show kan gøre.

Basim efter Eurovision: Jeg er stolt og glad
Basim efter Eurovision: Jeg er stolt og glad

Basim: Jeg tænkte på min far da jeg gik på scenen
Basim: Jeg tænkte på min far da jeg gik på scenen

Ingen tidshorisont
Siden niendepladsen i København har han spillet en masse koncerter og hilst på de danske fans. Sideløbende har han skrevet på sange. Ørehængere, som han kalder dem.

- Jeg har ikke nogen tidshorisont for, hvornår næste sang kommer, men jeg håber på sensommeren eller efteråret. Jeg vil ikke stresse og udgive noget halvt. Jeg kunne sagtens udgive et halvdårligt album for at tjene nogle penge, men det er ikke det, jeg har lyst til. Jeg vil udgive noget, som folk gider at høre, forklarer han.

- Jeg håber, at folk vil være tålmodige. Jeg har tænkt meget over, hvad den næste sang skal være, og jeg tror, at det næste bliver noget helt andet popmusik end Cliché Love Song.

Banner-brøler: Det gik galt for Basim igen
Banner-brøler: Det gik galt for Basim igen

Henover sommeren skal Basim spille ‘omkring 100 koncerter’ i Danmark. Det giver ikke mening at satse på udlandet, når man kun har én sang på engelsk, siger han.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Eks-kæresten nægter at være far til...
bt.dk
Her er detaljerne om Linses nye Bed...
bt.dk
Nu står kendisparret frem: Vi følte...
bt.dk
Efterskolelærer dømt: Havde forhold...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx