Af - 20/01-17 14:03; Opdateret: 20/01-17 14:24

Indsæt dette ord og Medinas nye single giver pludselig meningIndsæt dette ord og Medinas nye single giver pludselig mening

Medina har følt sig forfulgt af dårlige omtale, mens fans har svigtet ved billetlugerne. Nu udsender hun ny, dansk single

storybild

Medina er tilbage, med det hun gør bedst: Dansksproget pop.

Efter hun i 2009 bragede igennem med albummet 'Velkommen til Medina', der blev fulgt op med den ligeså effektive 'For altid' i 2011, har hun de seneste år mødt en del modstand.

TEST DIG SELV: Har du den rigtige musiksmag?
TEST DIG SELV: Har du den rigtige musiksmag?

Hendes seneste album, det engelsksprogede 'We Survive', blev aldrig nogen kommerciel succes, hun måtte sidste sommer aflyse/udskyde en hel turné i Tyskland på grund af svigtende billetsalg, og da hun i november vandt 'Æresprisen' ved Danish Music Awards, luftede hun sine frustrationer omkring medierne, som hun mener udelukkende fokuserer på de negative sider.

- Medierne er fucking nedtur. Vi musikere er jo også bare mennesker. Derfor var det fantastisk at modbevise alle dem, der har angrebet mig. Der vil altid være nogen, der ikke kan lide, det du laver, men i aften er jeg bare fucking stolt, sagde hun blandt andet efter showet.

Som Thomas Helmig sang i 2006, så går det op og ned som popstjerne, og Medina er lige nu et sted, hvor hun skal kigge mere op end ned.

I dag har hun udsendt singlen 'Elsk mig'. På overfladen lyder det som en klassisk kærlighedssang om en kvinde, der rækker ud efter sin mand.

Medina i chok: - Jeg har ikke sovet i tre uger
Medina i chok: - Jeg har ikke sovet i tre uger

Erstatter man 'mand' med 'fans', kan 'Elsk mig' også tolkes som Medinas håndsrækning til de gamle fans, der som hun synger 'vandrede væk fra mig', måske 'fordi du mødte en anden eller er jeg forkert?'.

Overfortolkning? Måske. Man kan selvfølgelig også bare lytte til sangen som en ny stor ballade fra Medina. Uanset hvad, så savner Danmark et nyt stort Medina-hit.

Vurdér om vi har det her:

Medinas management afslører samtidig, at der forventes et nyt Medina-album til efteråret.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet vil løse gåden om...
bt.dk
14-årige Jonas kom i kæmpegæld på...
bt.dk
X Factor har allerede skabt årets...
bt.dk
Han blev ofret af cheftræneren: 'Jeg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx