Af - 26/01-15 18:16

Ny grand prix-skandale? Deltagerne klar til at smadre DR's økonomiNy grand prix-skandale? Deltagerne klar til at smadre DR's økonomi

Hvad gør vi, hvis Danmark vinder Eurovision igen? Da metroxpress mandag tog til pressemøde med årets ti melodi grand prix-deltagere, var der ingen dårlig samvittighed at spore.

storybild

Babou er en af deltagerne ved dette års melodi grand prix. (Billede: DR/Bjarne Bergius Hermansen)

Som fast læser af metroxpress har du hørt alt om Eurovision-skandalen.

Showet den 10. maj 2014 hvor de ansvarlige glemte at være ansvarlig og fyrede 334 millioner af på glimmer og glamour alt sammen bare for at kunne prale med at have lavet verdens største grand prix-show.

Eurovision-selskab trækkes i retten
Eurovision-selskab trækkes i retten

Det endte som bekendt med en masse undskyldninger og fyringer. Hvad gør DR, hvis vi vinder igen? Metroxpress tog mandag til pressemøde med årets ti melodi grand prix-deltagere for at teste deres samvittighed.

DR skærper ansættelsesregler efter Eurovision-lovbrud
DR skærper ansættelsesregler efter Eurovision-lovbrud

Sara Sukurani, 33 år
Stiller op med 'Love me Love me'

- Jeg forventer et rigtig flot show i Aalborg. Jeg er den første til at repræsentere en etnisk genre og medbringer en kæmpe wow-faktor, som jeg ikke kan afsløre endnu.

Har du samvittighed til at vinde?
- Selvfølgelig håber jeg på at vinde, men jeg har ikke gjort mig de store tanker endnu. Jeg satser bare på at lave et fedt liveshow.

Babou, 20 år
Stiller op med 'Manjana'

- Du kan have nok så mange fans på Facebook og nok så kendt i forvejen. Hvis du stiller op med et dårligt nummer, så vinder du ikke. Jeg er sikker på, at hr. og fru Danmark er fløjtende ligeglad med, at jeg har været med i 'X Factor'.

Har du samvittighed til at vinde?
- Haha, det er et vanvittigt spørgsmål. Skal vi ikke tage det til den tid? Jeg er sikker på, at DR nok skal finde ud af noget, hvis vi kommer så langt.

Vil du kunne hjælpe DR økonomisk?
- Arh, der er jo tale om et stort millionbeløb. Det ligger jeg desværre ikke inde med endnu.

Cecilie Alexandra, 18 år
Stiller op med 'Hotel A'

- Jeg forventer, at det bliver rigtig sjovt og spændende. Det er en helt ny verden for mig, og jeg glæder mig helt vildt.

Har du samvittighed til at vinde?
- Det har jeg i hvert fald. Man må tage det, som det kommer. Alt løser sig. Nu må vi se, hvor langt jeg kommer.

Tina og René, 29 år
Stiller op med 'Mi Amore'

- Vi forventer, det bliver så sindssygt fedt. Det bliver den vildeste oplevelse. Vi tror, vi har gode vinderchancer. Ellers ville vi ikke stille op.

Har I samvittighed til at vinde?
- Vi synes, vi skal glemme, hvad der skete sidste år og komme videre. Hvad der skete dengang, kan vi ikke bruge til noget nu. Og hvis det går helt galt, så har vi en lagerhal på Sydsjælland, som vi altid kan afholde det i.

Andy Roda, ukendt alder
Stiller op med 'Love Is All'

- Jeg sang blandt andet kor for Basim sidste år. Han havde desværre ikke tid til at synge kor for mig i år.

Har du samvittighed til at vinde?
- Hvis jeg kan få lov til at sprede budskabet om, at kærlighed er det vigtigste i livet, så har jeg ingen skrupler over, at vi bruger hundrede gigantiske milliarder på et nyt show.

LÆS OGSÅ: Eksperter: Dækning af Eurovision-underskud er ulovligt

LÆS OGSÅ: Undersøgelse vil se på straf til Eurovision-ledelse

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx