Af - 20/02-14 17:02

Poul Krebs: Medina er tarvelig med alle de nøgenbillederPoul Krebs: Medina er tarvelig med alle de nøgenbilleder

Den 30. januar stoppede Poul Krebs med at opdatere sin Twitter-profil. Metroxpress spurgte hvorfor.

storybild

(Billede: SØRENSEN THOMAS EMIL)

- Jeg synes, noget af det mest tarvelige, der er sket i dansk musik de senere år er, at der en tendens til, at man skal lægge nøgenbilleder op af sig selv, når man kommer med noget nyt. Nu må Medina lige styre sig! Hvad skal vi voksne gøre?

Roskilde Festival afslører nye navne
Roskilde Festival afslører nye navne

Poul Krebs, smiler. Det er ikke altid let at være en voksen rockstjerne omringet af moderne sociale medier. Og nu må Medina altså lige tage en slapper med alle de billeder. Hvem har lyst til at se Poul Krebs i biniki? Det vender vi lige tilbage til.

Metroxpress har sat 'Sådan nogen som os har brug for en kæreste'-sangeren stævne i anledningen af hans nye album 'Asfalt', der udkommer på mandag.

Lars Ulrich fylder 50: Jeg har aldrig sluppet det danske
Lars Ulrich fylder 50: Jeg har aldrig sluppet det danske

Albummet er blevet til på bagsædet af tourbussen, når den 57-årige Poul Krebs har ladet tankerne freestyle omkring emnet 'vejarbejdere'. Sådan er titelnummeret i hvert fald bygget op, fortæller han.

Han indspillede albummet live i et studie i Sønderjylland omringet af 40-50 Facebook-fans, som var inviteret kort for inden.

- Mine lyttere vil jo ikke have det perfekte album. Der må gerne være ridser og nerve. Magien forsvinder, når man bare sidder og nusser med det i soveværelset. Vi ville skabe en god energi og livestemning ved at have publikum med i studiet.

Seebach: 400.000 danskere kan (næsten) ikke tage fejl
Seebach: 400.000 danskere kan (næsten) ikke tage fejl

Er du nostalgiker, eller ser du fremad?

- Jeg ser hele tiden fremad. Jeg bliver hele tiden inspireret af nye unge musikere. Go Go Berlin synes jeg har en sindssyg god energi. Så er jeg også lige faldet over et nyt band, der hedder Jonah Blacksmith. De laver det hele selv. Også deres musikvideoer, som de optager med deres telefoner.

Har du selv en smartphone?

- Ja ja, vi har da også prøvet at lave små videoer under lydprøver.

Nirvana indstillet til 'Rock and Roll Hall of Fame'
Nirvana indstillet til 'Rock and Roll Hall of Fame'

Du har en Twitter-profil, men din sidste opdatering er fra den 30. januar. Hvorfor er du gået i stå med at tweete?

- Jeg passer bedre til Facebook, tror jeg. Jeg synes ikke, det er god stil, når jeg ser mine kollegaer sælge deres på musik på Twitter. Twitter skal man bruge til at udveksle tanker og holdninger, men bare fordi jeg er kendt, gider jeg ikke skulle tage stilling til alting. Jeg skal ikke gøre mig klog på andet, end det jeg er blevet kendt for. Derfor ser du mig heller ikke i alle mulige tv-programmer. Nu holder jeg mig til Facebook.

Hvad med Instagram?

- Ja, det bruger jeg slet ikke, haha. Så er vi tilbage med Medina og nøgenbillederne. Jeg er også så pissedårlig til at multitaske. Når jeg er ude og spille, er det altså det, jeg koncentrerer mig om. Så tænker jeg på, hvilke sange der skal spilles, hvordan de skal spilles og så videre. Så er der altså ikke tid til også lige at få taget en selfie med publikum...

Peter Belli: Sådan gjorde jeg mit album færdigt trods sygdom
Peter Belli: Sådan gjorde jeg mit album færdigt trods sygdom

Poul Krebs griner. Han ved godt, han lyder gammeldags.

- Men, det er jo også helt grotesk og paradoksalt. Som musiker leder vi alle sammen efter det øjeblik, hvor publikum glemmer at filme os, for så er de 120 procent til stede under koncerten. Så har vi fundet magien.

Poul Krebs har 238 followers på Twitter. Han følger selv 20. Han har indtil videre skrevet 19 tweets.
'Asfalt' er ude på mandag.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspert slår alarm: 'Det her er den...
bt.dk
Palle tvunget til at aflyse: Boksere...
bt.dk
Telia-boss begræder kundeflugt: 'Det...
bt.dk
Flere biler i voldsomt trafikuheld:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx