Af - 20/08-15 20:36

Rasmus Seebach fortæller om sit nye album: - Min kæreste har intet at frygteRasmus Seebach fortæller om sit nye album: - Min kæreste har intet at frygte

Til efteråret kommer den formentlig til at stå 4-0 til Rasmus Seebach, når popkongen den 6. november udsender sit fjerde album. Her fortæller han lidt om arbejdsprocessen, og bare rolig, alt er ved det gamle.

Bildstrecke im Grossformat »

Danmarks rareste popstjerne er så småt ved at gøre klar til at udsende næste kapitel i historien om Rasmus Seebach og de populære kærlighedssange. Han knokler for tiden i studiet for at finpudse de sidste detaljer, men havde torsdag fem minutter i telefonen til metroxpress.

- Jeg vil sige, jeg er 90 procent færdig med albummet. Og som det altid er med opgaver, man har for, så har man mest travlt til sidst, så det er nogle lange dage i studiet for tiden, men det gør ikke noget. Jeg elsker det. Og der skal jo heller ikke sjuskes, fortæller Rasmus Seebach.

Nordjysk koncert-arrangør jubler efter Seebach-booking: Som at få Madonna
Nordjysk koncert-arrangør jubler efter Seebach-booking: Som at få Madonna

Siden sidst har han fået bygget sig et studie i kælderen i sit hus på Frederiksberg, så han slipper for at gå ud af døren, når kreativiteten opstår.

- Mange af mine kollegaer kan godt lide at komme hjemmefra og føle, de er på arbejde. Jeg har det helt modsat. Jeg vil helst føle, at jeg ikke er på arbejde og bare hygge mig med det. Og så kan jeg jo gå direkte ned og indspille, hvis jeg får en god ide.

Glemte kæresten: Ville hellere feste med Rasmus Seebach
Glemte kæresten: Ville hellere feste med Rasmus Seebach

Rasmus Seebach mener selv, han med sit kommende album går nye musikalske veje, men forsikrer fansene, at det stadig er klassisk Seebach. ”Jeg tror ikke, man falder fuldstændig bagover, haha, men jeg synes samtidig, jeg berører nogle nye emner,” fortæller han og fremhæver den kommende single 'Uanset', der er skrevet til hans kæreste Julie.

- Vi kender nok alle den her usikkerhed, når man virkelig elsker nogen. Man er bange for at miste dem. På 'Uanset' synger jeg til min kæreste, at hun ikke skal være urolig eller jaloux, for det er hende jeg vil have.

Klar til klapvogn: Skruk Seebach vil have børn
Klar til klapvogn: Skruk Seebach vil have børn

Ligesom sidst er det også Ankerstjerne og storebror Nicolai Seebach, der har hjulpet med musikken. Hvorfor skifte ud på et vinderhold?

- Haha, ja det siger man jo. Det er bare sådan, jeg trives bedst. Vi gør, som vi plejer.

Singlen 'Uanset' udkommer den 11. september.

Her er alle vindere af Danish Music Awards
Her er alle vindere af Danish Music Awards

Bonusspørgsmål:

Hvis Rasmus Seebach var med i 'EM 92'-filmen
I denne weekend har filmen om Danmarks Europamesterskab i fodbold 'Sommeren 92' premiere. Rasmus Seebach har både skuespilerfaring fra sine musikvideoer og en fortid som habil ungdomsfodboldspiller. Burde han ikke have en rolle i filmen?

- Haha, jo helt klart. Selvom det kunne være fedt at spille Laudrup, så må jeg være ærlig og indrømme, at jeg ikke var noget teknisk vidunder. Så hellere en god stabil midtbanespiller som Kim Vilfort. Så kan jeg også få lov til at afgøre finalen.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Sådan har du med garanti aldrig hørt årets danske hit

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx