Af - 14/10-15 23:07

L.I.G.A. bryder med Remee og 'Chiefone'L.I.G.A. bryder med Remee og 'Chiefone'

En af de mest succesfulde danske konstellationer i de senere år er forbi, bekræfter Lars 'Chiefone' Pedersen.

storybild

L.I.G.A. ved Zulu Awards 2014, hvor gruppen vandt i kategorien 'Årets nye danske navn'. Siden har Feras Agwa (til venstre) forladt gruppen. (Billede: Polfoto/arkiv)

Det har kostet blod, sved og tårer, men sammen strøg pladeselskabet RE:A:CH og L.I.G.A. til tops på de danske hitlister. Deres popularitet blev manifesteret sidste år, hvor gruppen både vandt en Gaffa-pris og en Zulu Award som ‘Årets nye danske navn’, men nu går parterne hvert til sit.

- Vores kontraktperiode er udløbet, og så skal man jo forhandle bagefter. Nogle gange vælger man at fortsætte, andre gange går man hvert til sit. Vi har været sammen i fem år, og jeg har brugt to år af mit liv på at lære dem alt, jeg kan, siger Lars ‘Chiefone’ Pedersen, der sammen med Remee driver RE:A:CH.

'Chiefone' fandt og sammensatte gruppen, der hittede med blandt andet 'Julia' og 'Skylder dig ik' noget', men der er ingen sure miner, forsikrer han.

- Jeg har været stolt af at se, hvordan de har udviklet sig, og vi skilles på god fod. Hele mit voksne liv har jeg startet bands og bygget dem op, men når folk er kommet for højt op i stratosfæren, så keder jeg mig og vil gerne videre, siger ‘Chiefone’, der kalder L.I.G.A. nogle af de mest talentfulde, han nogensinde har arbejdet med.

- Det er vigtigt, at man ikke holder på hinanden, hvis man ikke har mere at give. Så er det spild af energi. Der var ikke længere den store lyst til at fortsætte, men jeg ønsker dem alt godt fremover og glæder mig til at følge dem.

Popstjerne fortsætter trods overfald: - Man skal bruge sin stemme
Popstjerne fortsætter trods overfald: - Man skal bruge sin stemme

L.I.G.A. er nu ledig på markedet, men Universal Music, der allerede har udgivet gruppens musik i samarbejde med RE:A:CH, oplyser til metroxpress, at parterne er i dialog uden at der dog ligger en underskrift.

Metroxpress har forgæves forsøgt at få en kommentar fra L.I.G.A.-medlemmerne Ihan Haydar og Nicky Russell, men de er ikke vendt tilbage på vores henvendelse. Remee bakker op om 'Chiefone', men ønsker ikke selv at udtale sig.

LÆS OGSÅ: Ihan fra L.I.G.A: Mand spyttede på mig!

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Flere uheld på motorvej: Politiet...
bt.dk
Se det: Her gør hun det - bliver OL's...
bt.dk
Kvinde dræbt i trafikulykke
bt.dk
70-årige Erik raser over grådige...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx